Skønt sommerhus med 1. klasses beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Havbjergevej 21, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3273
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Med ferieadresse på Havbjergevej 21 får I et dejligt muret sommerhus med stråtag opført i førsteklasses materialer og naturligvis fuldt isoleret for vinterbrug. Feriehuset har en enestående beliggenhed i allerførste række mod havet. Det ligger total ugeneret og med en afskærmet terrasse bygget ind i klitten.

Sommerhus i den yderste klit

Dette flotte sommerhus kan imødegå de fleste krav, man måtte have på ferien. Sommerhuset ligger ganske enkelt pragtfuldt, bygget helt ind i den yderste klit. Det har en stor skøn terrasse, og du kan som regel finde en læfyldt plet, hvor du kan nyde den friske luft i ro og mag. Terrassen er helt lukket, hvilket gør den perfekt, hvis du har småbørn eller din hund med på ferie. Nyd en god eftermiddag på liggestolen eller en dejlig aften med bøf på grillen og vin i glasset.

Alt hvad du skal bruge

Sommerhuset er indrettet med 3 rigtig gode soveværelser med trægulve, alle med dobbeltsenge og skabsplads. Du har 2 dejlige badeværelser med gulvvarme og bruser. I det største badeværelse er der et lækkert 2 personers boblebad og indgang til pæn sauna.

Køkkenet er nydeligt indrettet og meget veludstyret. Her er også opvaskemaskine og mikroovn. Stuen, som står i åben forbindelse med køkkenet, har trægulv og er pænt indrettet med spiseplads til 6 personer, hyggeligt sofahjørne, fladskærm og brændeovn. Her er masser af lysindfald og god udsigt gennem de mange store vinduer.

I feriehuset er der adgang til gratis internet med kabel og Wireless.

Haurvig, syd for Hvide Sande

Haurvig er et lille sommerhusområde, som ligger ca. 7 kilometer syd for Hvide Sande. Her ligger sommerhusene i læ af store klitter, i magelig gåafstand fra den lange smukke strand og Vesterhavet. På den østlige side af hovedvejen ligger en lille hyggelig havn, hvorfra der stadig fiskes på fjorden fra de små joller.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3273

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, super gepflegtes Haus. Wir machen In dem Haus einmal im Jahr Urlaub und können es nur weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich eingerichtet, hat eine sehr angenehme Raumaufteilung und ist daher gut geeignet für einen Aufenthalt mit sechs Personen. Geringfügige Abzüge gibt es nur für die Sauna(etwas klein), fehlende Ablagemöglichkeiten im Flur und zu wenig Besteck in der Küche. Auch ein zweiter Sessel im Wohnbereich wäre wünschenswert. Ansonsten gibt es nichts zu meckern: der Blick aus dem Wohnzimmer ist genial, die Betten sind gut, auch Gartenmöbel sind in ausreichender Zahl vorhanden. Der Aufenthalt auf der eingefassten, nicht einsehbaren Terrasse ist trotz der Nähe zum offiziellen Dünenübergang angenehm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus, das hier und da ein wenig um Beachtung bittet. Ein, zwei Zimmertüren sind etwas verzogen,was aber nicht wirklich schlimm ist. Es ist alles da, was man im Urlaub benötigt, um eine schöne Zeit zu haben. Die Betten sind in Ordnung, Schrankplatz ist ausreichend vorhanden. Sehr schön ist die geschlossene Terrasse, die quasi in der Düne eingebettet und kaum einsehbar ist. Ausreichend Sitzmöglichkeiten sind vorhanden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.666
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...