Flot feriehus i rolige omgivelser på Lodbjerg Hede

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bøgealle 16, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6804
7 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset ligger i rolige omgivelser på Lodbjerg Hede, hvor de omkringstående træer afskærmer for vinden og sørger for privatliv på grunden, så man kan nyde ferielivet både på den store terrasse og i det smagfuldt indrettede hus. Grunden er dejlig stor, så der plads til børnenes og hundens leg.

Et flot og meget velholdt sommerhus

Huset er flot og hyggeligt indrettet i en moderne stil, hvor man hurtigt fornemmer, at der ikke er sparet på de æstetiske eller praktiske detaljer. I stedet har man gjort en dyd ud af at skabe de bedste rammer for en skøn ferie, hvor familien kan lade batterierne til hverdagens ræs op igen.

Det flotte køkken er åbnet, så selv når man laver mad, kan man følge med og deltage i resten af familiens aktiviteter og samtaler.

Stuen ligger lidt dybere i huset, hvilket giver en rigtig hyggelig effekt, så man her har en god hyggekrog, hvor man kan læse en god bog i de gode møbler, mens ilden knitrer i brændeovnen. I huset har du 3 soverum og et ekstra værelse med en sovesofa.

Og vil man virkelig forkæle sig selv, skal man benytte sig af husets dejlige spa og sauna, som findes på det store badeværelse.

Skøn læfyldt terrasse

Huset bliver omkranset af en rigtig dejlig terrasse, der gør det muligt nyde hele dagen og aftenen på terrassen. Og på grund af de høje træer omkring huset, er det altid muligt at finde et sted med læ.

Træerne sørger også for, at du kan opholde dig helt uforstyrret på terrassen, uden at naboer og forbipasserende kan kigge ind.

På terrassen finder du naturligvis både havemøbler og en grill, så du på en varm sommeraften kan sidde ud og tilberede en god bøf sammen med familien.

Rolige Lodbjerg Hede

Dette sommerhus er ideelt til en afslappende ferie, hvor familien kan nyde at være sammen på en anden måde end i hverdagen. Det ligger i meget rolige omgivelser på Lodbjerg Hede, hvor børnene kan lege på grunden foran huset, men mor og far soler sig på terrassen. Og der er rig mulighed for dejlige gåture i området, hvor man rigtig kan opleve naturen – noget hunden helt sikkert også vil sætte pris på.

Vesterhavet

med den dejlige sandstrand ikke langt derfra, så her kan der også tilbringes mange gode timer med at gå ture, bygge sandslotte og hoppe i bølgerne.

 

Og hvis man trænger til lidt mere byliv med shopping og gode spisesteder, så er der ikke langt til Søndervig, der er en meget populær og hyggelig badeby, hvor der, især om sommeren, altid sker noget.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6804

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut geschnitten bezüglich der Räume.
Die Küche hat ausreichend Platz zum Kochen, eine gute Arbeitshöhe und viele Einschübe zum Lagern des Proviantes.

Es ist hellhörig im Haus, jedoch eine sehr ruhige Lage.

Ein grosses Bad mit gutem Duschraum und mit Glastür. Ein Whirlpool und Sauna sind vorhanden, die Deckenhöhe reicht bis zum Dach, auch hier ist viel Stauraum vorhanden. Das kleine Bad ist vom Raum ok, die Dusche eher für schmale Menschen geeignet.

Schön finde ich die Überdachung vor dem Eingang und die Holzdielen rund ums Haus.

Die Terasse aus Holzdielen ist grosszügig, Sonne ist von morgens bis abends möglich.

Das Grundstück ist ok und bietet guten Sichtschutz durch Bäume/ Sträucher.

Soendervig ist in max. 8 Min. zu erreichen.

Sehr gut ist für uns der Freitag als Anreisetag.

Wir waren jetzt schon 2x jeweils im Frühjahr in diesem Haus und haben jetzt für den Sommer gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus, alles komplett vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus, wir waren sehr zufrieden

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.300
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...