Feriehus med stråtag og spa og vaskemaskine

4
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 10, Klegod

- Sommerhusnr.: H5987
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt dejligt sommerhus opført i stil med de gamle klitgårde i området. Det charmerende stråtag og de små vinduer giver en dejlig stemning af ferie og afslapning. Huset ligger lige op til stort fredet hedeområde, perfekt til spadsereture i den smukke natur.

Flot hus bygget i mursten og med stråtag i Klegod

Huset er beliggende på en fredfyldt grund helt ude til det fredede areal nord for huset. I huset er der god plads til 6 personer, og har man en hund med, er dette også et attraktivt hus. Møbleringen og indretningen er enkel og tidløs. Så dette hus er perfekt til en afslappende ferie væk fra hverdagens stress og jag.

I dette hus er der både spa og sauna og en vaskemaskine

I dette hus er der mange af de moderne faciliteter, som bliver efterspurgt i dag. Desuden er der også en stor fladskærm, hvor film og sport kan nydes som derhjemme, og den trådløse internetforbindelse er til stor glæde for alle i familien. Den hyggelige brændeovn skaber både hygge og giver en dejlig varme.

Et skønt område omkring Nr. Lyngvig Fyr

Feriehuset ligger ikke langt fra Nr. Lyngvig Fyr, og i området omkring huset er der et godt stisystem, som er velegnet til både traveture og til cykelture. Hvide Sande er kun 5 minutters kørsel fra huset. Her er der et stort udvalg af restauranter og butikker. For lystfiskere er Hvide Sande og meget eftertragtet, hvor både fjorden, Vesterhavet og slusen er gode steder.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5987

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei der Ankunft haben wir ein sehr sauberes Ferienhaus vorgefunden. Die Küche ist gut für den alltäglichen Gebrauch ausgestattet. Die Schlafzimmer sind etwas klein, die Betten sind aber sehr bequem. Das Bad ist groß und dadurch waren für uns im März die Heizkosten( Strom) schon etwas höher.
Die Lage des Hauses ist ruhig, da am Ende einer Sackgasse. Zu Fuß zum Strand waren es etwa 15 Minuten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gutes Haus, gepflegt und sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine tolle Lage nah am Strand und die Aufteilung ist perfekt mit einem offenen Wohnraum und gut geplanten Schlafzimmern. Auch die Waschecke im Eingangsbereich ist super. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und die Couch über Eck bietet viel Platz zum „Lümmeln“ 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 2.100
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...