Luksussommerhus i Årgab med unik beliggenhed, udespa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 110 B, Årgab

- Sommerhusnr.: E4243
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er på jagt efter noget helt specielt, så kan ferieboligen på Karen Brands Vej 110 B være noget for jer. Sommerhuset er fra 2021 og byder på wellness i form af sauna og udespa, aktivitetsrum med billard – og dette krydret med en fantastisk panoramaudsigt over klitterne hele vejen til fjorden og en ugeneret beliggenhed.

Moderne feriehus i første klitrække

Sommerhuset byder på moderne indretning, og feriehusets faciliteter lader intet tilbage at ønske. Det moderne køkken ligger i åben forbindelse med den dejlige store stue, og der er selvfølgelig gulvvarme i hele køkkenalrummet og stuen. I køkkenet står blandt andet induktionskomfur og opvaskemaskine til jeres rådighed, så det bliver en leg at tilberede dagens måltider. Vasketøjet klares også i et ruf, da der selvfølgelig er både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

Selv om feriehuset er topmoderne, er der også tænkt på hyggen. Brændeovnen er placeret centralt i stuen, og flammernes varme skær kan nydes sammen med udsigten ud ad de store panoramavinduer mod syd.

Udestue med panoramaudsigt og udendørs spa på terrassen

Med udgang fra stuen mod vest finder I sommerhusets udestue, der med sin unikke beliggenhed har panoramaudsigt over klitterne hele vejen til Ringkøbing Fjord.

Mod vest ligger desuden den dejlige terrasse med udendørs spabad til 5 personer, og herfra er der indgang til det ene af feriehusets badeværelser med sauna – selvfølgelig også med gulvvarme.

3 badeværelser og soverum med gulvvarme

Sommerhuset rummer i alt 3 badeværelser, der alle er udstyret med gulvvarme. De 2 af badeværelserne ligger i direkte forbindelse til 2 af feriehusets 4 soveværelser, der alle er med dobbeltsenge og gulvvarme, så alle kan krybe til køjs uden fare for kolde tæer.

Aktivitetsrum og 250 meter til havet

Et stenkast fra sommerhuset ligger det fantastiske Vesterhav, der med årstidens charme altid er et besøg værd. I sommerhusets aktivitetsrum med billard kan I sætte et sjovt og hyggeligt punktum for en skøn dag ved Vesterhavet, inden I siger godnat og går hver til sit i de 4 soveværelser.

Årgab – et skønt ferieområde tæt på Hvide Sande

Årgab er et skønt ferieområde ved vestkysten. Området ligger på den smalleste del af Holmsland Klit, så der er ikke langt til det unikke Vesterhav eller den mere stille Ringkøbing Fjord. Mulighed for vandsportsaktiviteter ligger i umiddelbar nærhed, og den dejlige fiskerby Hvide Sande kan nås til fods langs stranden eller via cykelstien, der løber parallelt med hovedvejen. 

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4243

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in genialer Lage! Der Wohnbereich mit einer kompletten Glasfront sind einfach super.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist perfekt ausgestattet- hochwertig und gemütlich. Schlafzimmer mit super Betten, Fernseher und großen Schränken- sogar 2 Bäder ensuite

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes luftiges Wohlfühlaus mit toller freier Aussichtsterrasse. Man genießt auch im Haus einen gigantischen Panoramablick über die Siedlung, den Fjord, die Dünenlandschaft und den ganzen Himmel,wegen der großen Fensterfront, die sich über den gesammten Wohnbereich erstreckt.
So wird jedes Wetter zu einem beeindruckenden Schauspiel und Genuss.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 3.015
Byggeår:2021

Køkken:

Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...