Friehus i Klegod med aktivitetsrum og alsidig terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngsletten 37, Klegod

- Sommerhusnr.: H5190
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngsletten 37 ligger dette sommerhus med plads til 6 personer. Her er blandt andet brændeovn og aktivitetsrum. En stor og alsidig terrasse med udebruser danner ramme om de afslappende fridage i den friske luft, og feriehusets beliggenhed tæt på stranden og de nærmeste feriebyer, gør det til et godt udgangspunkt for diverse udflugter. Hunden er også velkommen!

Flot og rummelig indretning med aktivitetsrum og brændeovn

Som en ekstra bonus er ferieboligen indrettet med et aktivitetsrum med både bordfodbold, dartskive og masser af legesager til de yngste feriegæster. Sommerhusets 120 kvadratmeter er fordelt på entré med vaskemaskine og tørretumbler, 3 gode soveværelser, 2 badeværelser, stue og køkkenalrum. I både stuen og på badeværelserne er der gulvvarme. En brændeovn tilfører feriehuset et touch af klassisk sommerhusstil.

Stor, delvist afskærmet og overdækket terrasse med udebruser

Der er flere udgange til den store, alsidige terrasse. Her finder alle 6 feriegæster – og det firbenede familiemedlem – hurtigt en plads i solen, og der er selvfølgelig sørget for godt med havemøbler og liggestole, så I kan nyde de varme solskinsdage i fulde drag. Der er altid ly og læ at finde til at nyde den friske luft, eftersom terrassen både har en afskærmet og overdækket del. Der er også mulighed for at få et forfriskende skyl under sommerhusets udendørs bruser.

En dejlig dag i solen sluttes allerbedst af med en grillmiddag rundt om havebordet i den lune aftensol.

Et godt udgangspunkt for udflugter – bo tæt på Søndervig og Vesterhavet

Med ferieadresse på Lyngsletten i Klegod har I et godt udgangspunkt for diverse udflugter. Cirka 3 kilometer nord for feriehuset ligger den populære ferieby Søndervig, hvor I både kan handle ind, købe friskbagt brød hos bageren og prøve kræfter med bowling og tennis. I kan også tage cyklerne med – eller leje dem i området – og tage den korte tur ind til Søndervig via den veletablerede cykelsti.

Vesterhavet ligger godt 10 minutters gang fra sommerhuset, og ligegyldigt årstid, vind og vejr er den smukke sandstrand altid et besøg værd. En gåtur langs vandet i den salte havluft er bare ren balsam for sjælen.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5190

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus, ideal für Familien geeignet. Der extra Raum zum Spielen ist klasse. Auch draußen sah alles schön aus, tolle Terassen, für Kinder war ein Trampolin, Schaukel und ein Sandkasten da. Einzig die Möbel könnten erneuert werden. Die Wohnzimmer/Essbereich-Einrichtung ist nicht mehr so schön.
Aber alles in allem haben wir uns sehr wohl da gefühlt und würden auch in dem Haus noch einmal Urlaub machen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes modernes Ferienhaus mit allem was man für einen erholsamen ruhigen Urlaub benötigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles was in der Beschreibung auch beschrieben wurde.Uns hat es an nichts gefehlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.354
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...