Skønt sommerhus i Søndervig kun 250 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 59, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1172
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus i Søndervig har en helt fantastisk placering, blot 250 meter fra stranden og med udsigt til første klitrække. Sommerhuset er derfor ideelt til familien, som ønsker en ferie tæt på hav og strand, og hvor I samtidig er omringet af naturskønne omgivelser. Sommerhuset er beliggende på adressen Jens Jensens Vej 59 og har plads til 6 personer.

Charmerende indretning indbyder til feriehygge

Dette sommerhus sætter med sin charmerende indretning og fantastiske placering rammerne for en helt perfekt ferie. Hele sommerhuset fremstår lyst og venligt og indbyder til gode ferieoplevelser med familien. Stue og køkken står i åben forbindelse, og her kan familien samles og nyde hinandens nærvær.

Morgensolen rammer køkkenet tidligt om morgenen, som er med til at give en god start på dagen. Sommerhuset har yderligere tre gode soveværelser, samt to badeværelse, hvor I kan undgå den værste kø til toilet. Sommerhuset har yderligere en varmepumpe, så I også kan undgå de alt for dyre varmeregninger.

Fantastisk beliggehed kun 250 meter fra stranden

Sommerhuset er beliggende for enden af rolig blind vej, med udsigt til første klitrække. Vesterhavet befinder sig derfor ikke mere end 250 meter væk, og der er ikke langt fra tanke til handling, hvis et dyb i havet eller en gåtur langs stranden pludselig frister. Med denne fantastiske beliggenhed er sommerhuset også omgivet af den smukke vestjyske natur, som både giver jer en dejlig udsigt, og ikke mindst gør, at I uforstyrret kan slappe af i haven.

Stort terrasseområde hvor det gode vejr kan nydes

Efter en god dag ved stranden er det oplagt at nyde vejret på sommerhusets dejlige terrasseområde, som også er delvist overdækket, hvis I trænger til skygge. Ellers kan I læne jer tilbage på diverse liggestole med en kold øl eller en god bog i hånden og kigge på børnene, som leger i haven. I haven finder I både gyngestativ, fodboldmål og en sandkasse, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Når det gode sommervejr rammer terrassen, er det også oplagt at hive grillen frem og grille et lækkert måltid.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1172

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut und praktisch eingerichtetes Ferienhaus, hell und freundlich. Gute Zimmeraufteilung. Angenehm mit 2 Badezimmern. Bequeme Betten, angenehmes Bettzeug.
Gute windgeschützte Terrassen, hübsche Terrassenmöbel.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...