Lækkert og moderne sommerhus til 10 personer med pool og spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 188, Klegod

- Sommerhusnr.: H5273
10 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte og moderne feriehus på Fladsbjergvej 188 i Klegod er rummeligt med plads til 10 personer, der ønsker at holde ferie i det skønne område i Klegod. I dette sommerhus har I desuden mulighed for at tage de firbenede med på tur. Sommerhuset ligger på en stor naturgrund, hvilket også indbyder de firbenede på leg og tumlen. Feriehuset er oplagt til 2 familier, og indeholder både udespa, tømmespa, sauna og pool.

Masser af plads til 10 personer – ude såvel som inde

Poolhuset råder over et kæmpestort terrasseområde, der giver mulighed for at nyde sommerhusets udeareal med havemøbler, liggestole, grill og dertil afskærmede og overdækkede hyggekroge. Herfra har I rig mulighed for at nyde de naturskønne omgivelser med stranden som nabo. Derudover giver den store og skønne terrasse også de mindre børn mulighed for flere timers leg med den centrale sandkasse.

Sommerhusets indretning råder over plads til 10 personer fordelt på 4 soveværelser og en alkove. 1 soveværelse er udstyret med en 3/4 seng, hvor de 3 andre værelser er udstyret med enkeltsenge.

Wellness til de voksne og vandsjov til børnene

Det skønne sommerhus på Fladsbjergvej 188 råder over en kombineret stor lys, stue og et lækkert køkken alrum. Stuen er moderne indrettet med flotte møbler, brændeovn og fjernsyn. I køkken alrum/stuen er der flere vinduespartier samt direkte udgang til den dejlige og store terrasse. Fra stuen har forældrene ydermere mulighed for at holde øje med børnene, imens de leger i poolen.

Én af feriehusets rigtig gode kvaliteter er poolafdelingen, hvor der virkelig er mulighed for at slappe af og lade op med ny energi. Poolafdelingen er indrettet med både pool, tømmespa og sauna, så der er virkelig gode muligheder for ren afslapning. I forbindelse hermed, finder I desuden et lille badeværelse med bruseniche.

Stort terrasseområde i skønne naturomgivelser med 300 m til stranden

Det dejlige poolferiehus på Fladsbjergvej 188 er beliggende på en skøn naturgrund. På husets fantastiske terrasseområde er der på en af de varme sommeraftener rig mulighed for at nyde en kold drink og et lækkert aftensmåltid fra grillen. Med det veludstyrede møblement kan selv terrassen være et oplagt samlingspunkt for hele familien – Både store og små.

Området til feriehuset er kuperet med lyng og marehalmsklædte klitter, hvilket indbyder til nogle gode traveture eller en cykeltur på en af de gode stier der ligger i nærheden. Ydermere ligger stranden og Vesterhavet med ca. 300 meters afstand som nabo til sommerhuset. Hvis man alligevel skal have startet bilen op, kan man inden for 15 minutters varighed nå en af de omkringliggende byer som henholdsvis Søndervig, Ringkøbing eller fisker- og havnebyen Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5273

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes Haus. Tolle große Terrasse wo man bei windigen kühlen Wetter trotzdem immer in einer windgeschützten Ecke Sonne genießen kann. Gemütliches Schwimmbad mit dierektem Zugang zur Terrasse. Alles in allem ein sehr schönes gemütliches eingerichtetes Haus welches man gerne weiterempfiehlt und mit Sicherheit nochmals mieten möchte.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zu fünft in dem Ferienhaus und waren überrascht von der schönen, geschmackvollen Einrichtung, dem SPA Bereich und der Aufteilung des Hauses. Es hat uns an nichts gefehlt und wir konnten selbst bei kalten Temperaturen eine gute Zeit haben. Unser Highlight war der heiße Außenwhirpool

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus, super gelegen zwischen Fjord und Nordsee.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:156 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...