Hyggelig fiskerhytte til 4 personer nær Ringkøbing Fjord

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 51, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4310
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I den lille kystby Hvide Sande ved Ringkøbing Fjord venter denne særlige ferieoplevelse på Langsand 51. Fiskerhytten er opført i 2015 og fremstår lys og indbydende med en moderne indretning. Her er plads til 4 personer samt 2 hunde, som kan nyde en afslappende ferie nær Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Som et ekstra plus er der ladebox til el-biler ved sommerhuset. Hurtig opladning, 16A, 22-11kw, 3 faset, type 2 stik. Passer til langt de fleste elbiler.

Lys indrettet stue med åbent køkken

Det lyse og venligt møblerede sommerhus i Hvide Sande ligger i det gamle havneområde “Tyskerhavnen”, hvor fjordfiskerne tidligere arbejdede. Den autentiske charme ved det gamle havneområde kan også opleves i dette feriehus.

Vinduespartiet ved det hyggelige sofahjørne i sommerhuset skaber et naturligt lysindfald og giver dig en vidunderlig udsigt over det ekstraordinære ferieområde. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, og her finder I alt, hvad der skal bruges til at lave et godt måltid. Der er desuden også en opvaskemaskine.

På kølige dage kan I tænde den energibesparende varmepumpe, så temperaturen i rummet kan holdes behagelig. Badeværelset har gulvvarme installeret.

Det komfortabelt indrettede soveværelse med dobbeltseng sikrer jer en god nats søvn, og de sidste sovepladser finder I på hemsen – et hit blandt børnene. Her er der desuden god plads til leg og også et ekstra fjernsyn til en hyggelig filmaften.

Træterrasse til afslapning og standup-paddling på fjorden

Fra alrummet er der direkte udgang til den vestvendte terrasse, som indbyder til en hyggelig grillmiddag på en lun sommeraften. På en varm sommerdag kan I slappe af på liggestolene i læ for vinden – terrassen er delvist afskærmet.

Som et ekstra plus finder I 2 oppustelige SUP paddleboards ved feriehuset. Medbring jeres egne redningsveste og nyd en dag på fjorden.

Ferie ved Tyskerhavnen i Hvide Sande

Fiskerhytten er beliggende i det hyggelige område ved ”Tyskerhavnen”. Her findes der nu både nye og gamle huse, som giver et rigtig autentisk og charmerende miljø.

Kun få minutters gang bringer jer til bymidten, som byder på et bredt udvalg af lokale forretninger, hyggelige caféer samt lækre restauranter med udsigt over havnen og slusen. Slusen er et populært opholdssted for lystfiskere, men der er også mulighed for at købe de friskfangede fisk i byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4310

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Ferienhaus von Anfang an sehr wohlgefühlt gefühlt. Es ist klein aber fein und erfüllt jeden Zweg. Es ist total gemütlich und man kommt super vom Alltagsstress herunter. Die Küche hat alles was man im Urlaub benötigt. Selbst ein paar Dekoartikel auf dem Tisch haben es sehr gemütlich gemacht. Mit Liebe eingerichtet. Als wir ankamen stand sogar eine Flasche Sekt auf dem Tisch.
Die Lage ist total zentral in Hvide Sande gelegen. Man kann zufuß aber auch mit dem Auto alles erreichen, so wie man es möchte.
Wir würden das Ferienhaus Langsand 51 in Hvide Sande aufjedenfall weiter empfehlen und werden definitiv wieder kommen! 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines feines Ferienhaus,
Sehr gut über die Wärmepumpen zu heizen,alles vorhanden
Wer einfach mal hyggelig eine Wiche in DK verbringen möchte ist hier genau richtig
Für 2 Personen super …4 können auch es wird nur meiner Meinung nach etwas enger
Aber ansonsten tip top

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus für 2 Personen, auch mit Hund. Die Einrichtung des Hauses ist gelungen und die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Hervorheben möchte ich die gute Isolierung des Hauses, welche das Haus auch im Winter, ohne Abstriche, bewohnbar macht.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:40 / 200
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...