Hyggeligt sommerhus til 6 personer i første klitrække

3.5
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 135, Klegod

- Sommerhusnr.: H5387
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ved første klitrække finder I dette skønne sommerhus, som huser plads til 6 personer. Her vil I straks føle jer hjemme, så snart I træder ind ad døren på grund af den hyggelige indretning og de lyse omgivelser. Sommerhuset på Havklitvej 135 ligger kun 450 meter fra stranden og har hele 2 badeværelser. Til sommerhuset medfølger den smukkeste udsigt ud over klitlandskabet.

Smukt lysindfald og hele 2 badeværelser

Dette sommerhus byder jer velkommen med den hyggelige indretning, hvor brændeovnen sørger for den sidste feriestemning. Fra det store vinduesparti i stuen får I både et dejligt lysindfald fra solens stråler og ikke mindst udsigt til det smukke klitlandskab. Derudover har sommerhuset 3 soveværelser og hele 2 badeværelser, hvor det ene er med gulvvarme. I kan være sikker på, at der ikke bliver kø om morgenen, og hvis I er to familier, kan hver familie have deres eget badeværelse.

Alsidige terrasser med solspots

Sommerhuset med adressen Havklitvej 135 har hele 2 terrasser – en øst- og en vestvendt terrasse. Derfor kan I være sikre på, at I altid kan finde et solspot, når solen er fremme. Så der er ikke andet for end at læne sig tilbage i liggestolen med en god bog eller øl i hånden. Og hvis solen bliver for meget, er terrassen i den ene ende også overdækket. I kan også tænde op i grillen og lave et lækkert aftensmadsmåltid, som I kan nyde udenfor på terrassen, mens solen stille og roligt går ned. 

Kun 450 meter fra stranden og fantastisk udsigt

Sommerhuset er placeret kun 450 meter fra stranden, så det kræver ikke mange minutter på gåben, og så har I nærmest fødderne dybt begravet i den bløde sandstrand. Ydermere er sommerhuset placeret ved første klitrække, så fra sommerhusets terrasse har I en helt fantastisk udsigt over det skønne naturområde og det omkringliggende klitlandskab. Selv ikke nabo-sommerhusene kan ødelægge denne udsigt. Så lav en kop morgenkaffe og nyd den til solopgangen på terrassen, mens familiens sovetryner sover længe.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5387

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus mit einer super Terrasse in wunderschöner Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr genütliches und "hyggeliges" Ferienhaus mit toller Terrasse und direktem Aufgang zu den Dünen, in letzte Reihe und daher sehr ruhig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll gelegen in den Dünen. Gleich hinter dem Haus geht ein Weg durch die Dünen zum Strand. Man ist in 15 Minuten (mit kleinen selberlaufenden Kindern) am Strand.
Die Terrasse konnten wir leider nicht nutzen, es war zu kalt. Aber es gibt 2 verschiedene mit Tisch und Stühlen.
Das neue große Schlafzimmer mit direktem Zugang zu einem modernen Bad ist toll. Das zweite Schlafzimmer wie üblich klein, aber mit Schrank. Im Dritten sind 2 Doppelstockbetten, ausreichend groß und auch das zweite Badezimmer ist in Ordnung.
Das Haus ist gemütlich eingerichtet und die Eigentümer haben einen heimeligen Charakter verliehen.

Alles in allem ein schönes Haus in stiller Natur für einen entspannten Nordseeurlaub.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.142
Renoveret / Byggeår:2016 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...