Hyggeligt feriehus med central beliggenhed nær strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lyngvej 18, Rindby

- Sommerhusnr.: 72002
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Lyngvej 18, kun 400 meter fra den populære Rindby Strand på Fanø, venter dette lille hyggelige feriehus på at byde jer velkommen. Feriehuset har plads til op til 6 personer, og med de veludnyttede 84 m2 kan I se frem til afslappende dage tæt på Vesterhavet.

Fint køkken-alrum – med plads til mange hyggelige timer

Hjertet af feriehuset er det veludnyttede køkken-alrum, hvor familien samlet kan tilbringe mange hyggelige timer sammen. Her kan familiens kok tilberede lækre måltider, mens resten af familien spiller et spil ved spisebordet eller hygger i den komfortable sofa med brændeovnens knitren i baggrunden.

Feriehusets badeværelse er udstyret med gulvvarme, som sørger for lune fødder i de kolde måneder. Deslige er der også en sauna, hvor I kan slappe af og få varmet musklerne igennem efter en god travetur på stranden.

Feriehuset er også udstyret med en varmepumpe, der sørger for energibesparende opvarmning af feriehuset. Af andre bekvemmeligheder, kan vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine nævnes.

Central beliggenhed i Rindby tæt på strand og by.

Sommerhuset, som er beliggende på en 2400 m² naturgrund på Lyngvej 18, byder på en beliggenhed nær stranden samt en central beliggenhed til det nærliggende supermarked.

Terrassen er både lukket, afskærmet og overdækket, så I kan nyde udeområdet i al slags vejr. Her finder I også både havemøbler og en grill, så I kan tilbringe mange hyggelige timer sammen med god mad fra grillen.

Fanø – Øen med den særlige charme og magi

Den nærliggende Rindby Strand er ikke kun rummelig og bred – den er også tilgængelig i bil. Dette er især en fordel, hvis I har små børn med, eller er dårligt gående. Det kan anbefales at pakke en lille picnickurv med lidt godt til ganen, og nyde den sensationelle solnedgang – enten fra bilen eller på et medbragt tæppe. Her får I oplevelsen af et storslået farvespil i horisonten.

Rindby, Nordby og Sønderho er små, idylliske steder, der byder på indkøb, men også et godt udvalg af cafeer og restauranter. Hvis du ikke har nogle ambitioner om at være i køkkenet, har du en række muligheder for at spise ude og udforske den smukke ø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72002

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war gemütlich, wenn auch schon etwas in die Jahre gekommen. Betten und Sitzmöbel waren von guter Qualität. Es konnten viele Tiere (Rehe, Hasen, Vögel) beobachtet werden, die dicht an das Haus kamen. Was nicht so optimal war, das in der Beschreibung nicht angegeben war, dass sich rund um das Haus zwei Teiche befinden. Das Grundstück ist zwar eingezäunt, aber für Familien mit kleineren Kindern würde ich es nicht empfehlen.


Esmark sagde
Der Teich ist auf den Fotos erkennbar, und liegt direkt bei das Ferienhaus.
DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus, sauber und in der Nähe von Strand und Einkaufsmöglichkeiten. Zum Entspannen und Erholen einfach herrlich. Wir lieben es.

DE
D.
sagde , Hamburg

Lage super,gemütlich eingerichtet,Küche alles was man braucht vorhanden.
Die Terrasse ist einmalig schön,mit vielen Sitzgelegenheiten,man findet immer einen schönen Platz im
Windschatten oder in der Sonne.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.400
Byggeår:1989

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...