Lækkert feriehus til 4 personer og en hund på Fanø

3.5
icon
icon
icon
icon

Søstjernen 9, Rindby

- Sommerhusnr.: 72008
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Efter en kort færgetur fra Esbjerg venter jer her på Søstjernen 9 i Rindby på Fanø et hyggeligt og indbydende feriehus med plads til 4 personer. Det velholdte feriehus er delvist renoveret i 2021 og fremstår lyst og lækkert med en moderne indretning. Er I de heldige ejere af en hund, er denne også mere end velkommen her. Her kan I se frem til en afslappende ferie i hjertet af Fanø.

Fantastisk uderum med komfortable havemøbler og stort terrasseområde

Udeområdet i dette feriehus er blevet renoveret og redesignet i 2021. Den flotte terrasse, der både er åben og delvist overdækket, omkranser smukt feriehuset og indbyder til solrige dage med afslapning og frisk luft. I sommerhalvåret bliver feriehuset derved udvidet med et ekstra opholdsområde, da terrassen er udstyret med pæne havemøbler, liggestole og en grill, hvorfra I kan nyde aftensmad. Dertil kommer det nye friluftsanneks – et lille udhus, hvor I kan trække jer tilbage og nyde roen.

Det åbne grundstykke ligger smukt midt i feriehusområdet, og dine børn og hund kan her lege uhæmmet, alt imens I slapper af i solen med et koldt glas vin.

Lys og komfortabel indretning med et moderne strejf

Fordelt på de i alt 78 m2 får I her masser af plads til den lille familie. Det lyse opholdsrum indbyder til hyggestunder for hele familien, mens brændeovnen sørger for den rette feriestemning. Læn jer tilbage i de komfortable møbler og nyd hinandens selskab i brændeovnens skær, mens den beroligende knitren fylder rummet. Alternativt kan I benytte varmepumpen, der sørger for hurtig, effektiv og energibesparende opvarmning.

Køkkenet er veludstyret og råder også over en opvaskemaskine, så opvasken er hurtigt klaret. Derudover har I også en vaskemaskine. I sommerhuset er der et badeværelse med gulvvarme og 3 soverum, hvoraf 2 er med enkeltseng og det sidste med dobbeltseng. Sommerhuset er perfekt til den lille familie, der søger et afbræk fra den hektiske hverdag, hvor I kan føle jer hjemme og godt tilpas fra start til slut.

Fanø – ø-paradis midt i vadehavet

Øen Fanø er med sine blot 56 km2 en sand naturperle midt i vadehavet. Den lille ø nås efter en kort færgetur fra Esbjerg på blot 12 minutter. Færgen sejler på hverdage ca. hvert 20 minut, så I også har rig mulighed for at udforske fastlandet og Danmarks 5. største by, Esbjerg.

Fanø er et sandt paradis for naturelskere. Her får I brede, hvide sandstrande, store åbne vidder samt en stor klitplantage, der veksler mellem enge, småsøer og skov. For de mere actionglade er der et væld af udendørsaktiviteter for enhver. Stranden er et sandt mekka for sandsurfere, one-wheelere, drageflyvere mm., og med en cykel kommer I nemt øen rundt. Velkommen til Fanø – ø-ferie ud over det sædvanlige!

Det siger vores gæster om sommerhuset 72008

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes und gemütliches Ferienhaus, mit einem besonders schönen Wohn- und Essbereich mit der offenen Küche. Dieser Raum ist besonders schön und gemütlich und sehr gut ausgestattet. Die Schlafräume und das Badezimmer sind etwas kleiner und zweckmäßig eingerichtet. Wir haben uns in dem Haus sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Haus gerne wieder!

DK
D.
sagde , Danmark

Flot, moderne og godt med plads. En lækker stor træ teresse med tilhørende aneks.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.390
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...