Firestjernet sommerhus med udebruser i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Harbo Stages Vej 10, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6341
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Harbo Stages Vej 10 i Søndervig venter jer dette firestjernede sommerhus, der inviterer inden for til en ferie for op til 6 personer – et oplagt feriehus til en ferie med familien eller vennegruppen! Det nyrenoverede (2022) sommerhus rummer en lys indretning med brændeovn og hems, og udendørs har I flere terrasser og en udebruser. Derudover bor I på en skøn beliggenhed kun 500 meter fra stranden.

Lys indretning med hemse og brændeovn

Sommerhuset på Harbo Stages Vej 10 i Søndervig er nyrenoveret i 2022, og når I træder ind i dette sommerhus, går der ikke mange øjeblikke, før I virkelig føler jer hjemme. Her venter jer en lys indretning med et dejligt lysindfald.

Sommerhusets 108 kvadratmeter er indrettet med 2 gode soveværelser samt 2 hemse med sovepladser, som I kan bevæge jer mod, når I trænger til at samle ny energi. Næste morgen slipper I for at skulle stå i kø, da I har 2 badeværelser i sommerhuset. På badeværelserne, i soveværelserne og i alrummet har I gulvvarme, der holder fødderne varme.

Køkkenet og spisepladsen i sommerhuset ligger i åben forbindelse med stuen, som tilsammen udgør alrummet, der er feriehusets hjerte. I kommer utvivlsomt til at nyde mange dejlige stunder sammen her, hvor I kan lave mad, spille spil og meget mere, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Flere terrasser og udebruser

Sommerhuset har flere terrasser, som I kan nyde jeres solrige feriedage på. I har blandt andet en dejlig terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet, hvor I både kan sidde i ly og læ. Derudover har I også en åben terrasse omkring det meste af feriehuset, hvor I kan finde jer en god plads at nyde solens stråler på.

På terrasserne har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan sætte jer til rette i, samt en gasgrill, I kan tilberede lækre middage på i løbet af ferien.

På udeområdet har I også en udebruser, som I kan blive skyllet under, hvis I har været en tur på stranden, så I kan skylle det sidste sand af jeres fødder.

Skøn beliggenhed – 500 meter til stranden

Feriehuset på Harbo Stages Vej 10 i Søndervig ligger på en skøn beliggenhed i Søndervig. Herfra er der kun 500 meter til stranden, og I kan derfor hurtigt nå frem til de smukke sandstrande og brusende bølger, som I kan besøge på alle tider af året.

I har derudover heller ikke langt til centrum af Søndervig, og der er kun 600 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Søndervig kan I klare ferieindkøbene hos specialbutikkerne og supermarkedet, og ellers kan I også besøge byens butikker og spisesteder i løbet af jeres ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6341

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wunderbar gelegen, toll ausgestattet und der Wohncomfort sehr hoch. Gerne würden wir wiederkommen!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:108 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2022 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...