Byferie i hyggeligt feriehus med spabad i havnebyen Hvide Sande

3
icon
icon
icon

Bakkevej 6, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4383
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et godt sommerhus til jeres næste ferie, hvor både by og strand ligger lige i nærheden? Feriehuset på Bakkevej 6 er et oplagt valg, da I herfra kun er 400 meter fra Vesterhavet, og samtidig er I midt i den hyggelige havneby Hvide Sande. Sommerhuset er renoveret i 2021, og her er plads til 4 feriegæster.

4-personers sommerhus med spabad

Sommerhuset har et praktisk udstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur, så der kan laves et lækkert måltid, mens resten af familien tager et spil bordfodbold i opholdsrummet.

Feriehusets samlingspunkt er den hyggelige stue, hvorfra der en fin udsigt til klitterne mod vest. Her kan I slappe godt af efter en lang feriedag ved vandet, inden sengen kalder.   

De 4 sovepladser er fordelt på 2 gode soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. På det andet værelse finder I 2 komfortable enkeltsenge.

Et af sommerhusets absolutte highlights finder I på det store badeværelse. Her er der rig mulighed for afslapning og velvære i spabadet, som er helt fantastisk efter en frisk gåtur på stranden. Badeværelset er desuden udstyret med gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler.

Gode terrasser med gasgrill

Ved sommerhuset finder I 2 gode terrasser, hvor I kan nyde en varm sommerdag med et glas vin og et godt stykke kød, som er tilberedt på gasgrillen. Den sydvendte terrasse er delvist overdækket, så I kan sidde i ly for en lille regnbyge på en ellers lun sommerdag.

Fra stuen er der direkte udgang til den vestvendte terrasse, og derfor har I også herfra en fin udsigt over byen og klitterne.

Skøn beliggenhed i Hvide Sande

Sommerhuset har en fantastisk beliggenhed i Hvide Sande, hvor I hverken har langt til vand, restauranter og indkøbsmuligheder. Vesterhavet og den hvide sandstrand ligger blot 400 meter fra feriehuset, og jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger også i gåafstand herfra.

Hvide Sande er et sandt paradis for vandsportsentusiaster, da der er mulighed for diverse vandsportsaktiviteter på havet og på Ringkøbing Fjord. Er I til en lidt mere stille ferie, så er der også mulighed for shopping i de lokale butikker. Dagen kan afsluttes med restaurantbesøg med udsigt til slusen – hvis I da ikke har fanget jeres egen fisk, som skal tilberedes på grillen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4383

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus in zentraler aber trotzdem ruhiger Lage mit super Ausstattung und tollem Blick auf die Dünen

DE
D.
sagde , Deutschland

Super tolles Ferienhaus sehr zu empfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ist ein sehr schönes Ferienhaus, mit allem was das Herz begehrt!
100% Weiterempfehlung
Daher *****

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:128 / 741
Renoveret / Byggeår:2021 / 1960

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...