Moderne feriehus med plads til 6 personer og 2 hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Tornevej 6, Thorsminde

- Sommerhusnr.: L6362
6 pers.
Antal personer
180 m.
Nærmeste strand
670 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Er I på udkig efter et feriehus, hvorfra stranden kun er en kort gåtur væk? Så kan feriehuset på Tornevej 6 i Thorsminde være et godt valg. Det 124 m2 store feriehus blev renoveret i 2024, og har plads til 6 personer. Jeres 2 hunde er samtidig velkomne, hvis I har hunde. Hvis du rejser med elbil, hehøver du ikke, at bekymre dig om et tomt batteri, da feriehuset har en ladestander direkte ved feriehuset.

Renoveret feriehus med gulvvarme

Feriehuset blev renoveret i 2024 og byder jer velkommen med et moderne interiør. I feriehusets hjerte er stuen og køkkenet, hvor der er rig mulighed for kvalitetstid. Her kan der både laves mad, spilles spil eller planlægges ferieaktiviteter

Der er installeret både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I ikke spilder jeres ferietid på det huslige arbejde. Gulvvarmen i stuen, på de 3 soveværelser og på de 2 badeværelser giver en behagelig varme og efter en dejlig og begivenhedsrig feriedag kan I fordele jer I soveværelserne og få ladet batterierne op. Så I er friske til en ny og oplevelsesrig feriedag. 

Plænegrund med grill og afskærmet terrasse

Feriehuset på Tornevej 6 ligger på en 732 m2 stor plænegrund og giver jer masser af plads til at slappe af på. Derefter kan med fordel tænde op i den store runde kuglegrill på den åbne og afskærmede terrasse, mens børnene leger og løber rundt i haven. Sæt jer blot godt til rette i havemøblerne og nyd en kølig drink mens I nyder den friske Vesterhavsluft. 

Thorsminde – et lille fiskerleje ved Vesterhavet

Med en ferieadresse på Tornevej 6 i Thorsminde har I mulighed for at tilbringe jeres ferie i det lille fiskerleje. Hvis I kan lide fisk, er et besøg på det lokale røgeri et must, eller måske er I endda så heldig selv at fange en fisk. Den kilometerlange sandstrand ved den danske Vesterhavskyst ligger kun 180 meter fra feriehuset. Her kan man samle skaller, bygge sandslotte eller lytte til Vesterhavets brusende bølger. 

Derudover bør I inkludere en tur til badebyen Søndervig, hvor I kan nye et godt måltid på en af restaurenterne, nyde en shoppetur eller besøge en af byens aktiviteter så som Sandskulpturfestivallen eller Adventure Park



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 732
Renoveret / Byggeår:2024 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...