NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus til 8 personer og 2 hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Fjand Strand 24, Fjand

- Sommerhusnr.: L6490
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus i Fjand, med plads til op til 8 gæster og 2 hunde? Så vil feriehuset på Fjand Strand 24 i Fjand, være et rigtig godt bud for jer. Feriehuset har både en spa, brændeovn og en dejlig stor sydvendt terrasse.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og spa

Lige så snart I træder ind i dette feriehus, bliver I mødt af en lys og indbydende indretning, hvor I straks vil føle jer hjemme. Her sørger en energibesparende luft til luft varmepumpe for, at I har et godt og behageligt indeklima.

Køkkenet og stuen ligger i åben forbindelse med hinanden, hvor det er oplagt at spille et spil omkring spisebordet, eller planlægge feriens næste aktiviteter. Hvis det bliver lidt køligt, kan I tænde op for brændeovnen og nyde varmen.

Om aftenen, når batterierne skal lades op, har I mulighed for at fordele jer i sommerhusets 3 soveværelser og hems. 1 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng, 2 af soveværelserne er indrettet hver med to enkeltsenge og på hemsen finder I 2 enkeltsenge.

I skal ikke bekymre jer om kolde fødder om morgnen, da badeværelset har gulvvarme. Her finder I også et spabad, hvor I har mulighed for at komme helt ned i gear.

Stor overdækket, afskærmet og lukket terrasse

Sommerhuset på Fjand Strand 24 i Fjand har en stor lukket og sydvendt terrasse, hvor der er rig mulighed for sol. Derudover er der en overdækket del, som er vestvendt. Der er samtidig en østvendt terrasse, som er åben, hvor I kan nyde en varm kop kaffe i morgensolen. Eftersom der både er terrasser mod syd, øst og vest, vil I altid kunne finde et godt sted med læ. I kan med fordel rykke ud på terrassen, når ferievejret er varmt og solrigt samt sætte jer god til rette på husets havemøbler og liggestole eller tænde op i grillen. 

Tæt på den kilometer lange sandstrand og det brusende Vesterhav

Området omkring sommerhuset er meget roligt, og blot 1200 meter væk, finder I den kilometer lange sandstrand, og det brusende Vesterhav. Her har i mulighed for at blive kølet ned, på de varmere sommerdage, eller blot tage et håndklæde med, og ligge på sandstranden og nyde solen.

Har I børn med, som elsker at lege? Så kan I med fordel tage dem med til den nærliggende skovlegeplads, som blot ligger 300 meter væk, hvor jeres børn frit kan lege. Ønsker I blot en kort gåtur, hvor I kan nyde synet af vand, kan I nøjes med at gå 300 meter væk til Nissum Fjord. Vil I derimod ud på en lidt længere gåtur eller cykeltur, kan i med fordel tage en tur i Husby Klitplantage, som ligger i nærheden af feriehuset.

I kan inden for ganske få minutter i bil, nå byen Thorsminde, hvor I har mulighed for at købe friskfanget, eller ny-røget fisk. Er i til det lidt mere kulturelle, har i også mulighed for at tage på museums besøg her.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 500
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...