NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Strandnært, højtliggende sommerhus til 8 personer på Rømø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lakolk 222, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83210
8 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Lakolk 222 finder I et smukt sommerhus med arkitektoniske detaljer. Det rummelige sommerhus på 137 kvadratmeter har plads til op til 8 personer. Beliggenheden er perfekt, kun 600 meter fra Vesterhavet og 800 meter fra de nærmeste indkøbsmuligheder. Her har du alt, hvad du behøver for at få en afslappende, men samtidig aktiv ferie med familie eller venner. Bemærk venligst, at der er trapper op til sommerhusets indgang på toppen af en klit, så gangbesværede mennesker kan blive udfordret.

Vestkyst-feriestemning

Den lyse og moderne indretning i feriehuset giver en let og luftig feriestemning straks, I træder ind ad døren. Det fine lysindfald, loft op i kip og de arkitektoniske detaljer medvirker til et miljø, hvor man føler feriehusets varme og samklang med naturen. I det rummelige opholdsrum kan I samles omkring ilden i brændeovnen på hyggelige aftener, mens Is drøfter dagens oplevelser. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I har brug for til at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider, herunder induktionskomfur, opvaskemaskine og en separat fryser på 110 liter.

De 2 badeværelser med gulvvarme er begge moderne og funktionelle, hvilket sikrer en varm og behagelig start på dagen, selv i de kolde måneder. I det ene- finder du en tømmespa, som indbyder til ren afslapning. Der er vaskemaskine til rådighed for jer, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. Sommerhuset er udstyret med 4 rummelige soveværelser, hver indrettet med en komfortabel dobbeltseng, hvor I kan få en rolig nattesøvn i den friske vesterhavsluft. Læg mærke til, at den friske luft gør noget godt for nattesøvnen.

Træterrasse og klitgrund

Udendørs kan I nyde både en åben og en overdækket terrasse, komplet med havemøbler og en grill, som gør det nemt at fremtrylle sommerens bedste grillmåltider. Tag solbad i liggestolene eller træk jer tilbage i havemøblerne med en kølig drink. Den smukke træterrasse løber omkring 3 sider af sommerhuset, så man kan altid finde en rolig plet at opholde sig på.

Dette feriehus ligger på en charmerende klitgrund, hvor I kan nyde udelivet og den naturlige skønhed i området. Den åbne terrasse og den overdækkede terrasse giver jer mulighed for at opholde jer udendørs i enhver type vejr. Med både indretningen og beliggenheden er dette sommerhus i Lakolk, Rømø, det perfekte sted at tilbringe kvalitetstid med sine nærmeste.

Ferie i Lakolk

Lakolk er en af Rømøs mest populære destinationer, kendt for sine brede, hvide sandstrande, der strækker sig så langt øjet rækker. Dette gør Lakolk ideelt for både solsøgere og eventyrlystne strandgæster. Området byder på en afslappet atmosfære og mange muligheder for aktiviteter, lige fra strandboogies og kitesurfing til lange vandreture i det naturskønne landskab. Lakolk tilbyder også et charmerende butiksområde med flere butikker og caféer, hvor I kan nyde en kop kaffe eller forkæle jer selv med lidt shopping. Det er det ideelle sted at koble af og nyde sin ferie i fulde drag.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:137 / 1.380
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...