NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Familievenligt Sommerhus i Jegum Ferieland

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 34, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20467
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et charmerende og moderne sommerhus til jeres næste ferie? Nordskrænten 34 i Jegum Ferieland tilbyder en perfekt kombination af komfort og hygge. Sommerhuset, der blev bygget i 1997 og renoveret i 2018, byder på 80 velindrettet kvadratmeter boligareal med plads til seks personer. Her venter en uforglemmelig ferieoplevelse.

Komfort og velvære – hygge for hele familien

I køkkenet finder I en praktisk opvaskemaskine, så I nemt og hurtigt kan komme tilbage til hyggen eller ud på dagens eventyr. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, så samtalen kan fortsætte under madlavningen. Sommerhuset indbyder til hygge med sin lyse indretning og sans for detaljen. I stuen er der en hyggelig brændeovn, som skaber en behagelig atmosfære på de kølige dage. Her er også en stor blød sofa med plads til hele familien, så I kan samles og nyde hinandens selskab.

Sommerhuset byder på tre lyse soveværelser, to af disse med 140×200 senge og det sidste med en 180×200 seng. Dette gør det muligt at have en god og komfortabel søvn for alle husets gæster.

Badeværelset er lyst indrettet og har gulvvarme, hvilket giver ekstra komfort. Her indbydes til hygge og afslapning med en sauna og en tømmespa til to personer. Lad musklerne slappe af efter en dag med eventyr i naturen, og nyd den ro og velvære som badeværelset tilbyder.

Udendørs rammer til afslapning og leg

Udenfor står en åben terrasse klar til at byde jer velkommen til en aften med mad under åben himmel. Her finder I både havemøbler og en grill, der inviterer til hyggelige BBQ-aftener og lange sommermåltider med familien eller vennerne. Terrassen er det perfekte sted at starte dagen med en kop kaffe, mens I nyder morgensolen og naturens ro. Når aftenen falder på, kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag, som I kan nyde under den åbne himmel.

Fra terrassen kan I træde ud på en 1578 kvadratmeter stor plænegrund, hvor der er masser af plads til spil og leg. Måske I skal have en turnering i kongespil, eller børnene kan more sig med forskellige boldspil og andre udendørs aktiviteter. Der er rig mulighed for at være aktiv og nyde de lange sommerdage i det fri, samtidig med at I har privatliv og ro omkring jer.

Som en ekstra bekvemmelighed er der også en carport, så jeres bil kan stå sikkert og beskyttet mod vejr og vind.

Udforsk Jegum Ferieland og omegn

Sommerhuset på Nordskrænten 34 ligger i naturskønne Jegum Ferieland. Indkøbsmuligheder findes blot 400 meter væk, hvilket gør det nemt at hente dagligvarer. Kysten ligger kun 10 kilometer fra sommerhuset, så I kan hurtigt tage en tur til stranden for at nyde solen og havet. Området byder på smukke vandreruter og cykelstier, ideelle for naturentusiaster. Jegum Ferieland er kendt for sin familievenlige atmosfære og et væld af aktiviteter for både børn og voksne, hvilket gør det til den perfekte feriedestination.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20467

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes kleines und gemütliches Ferienhaus. In der Küche alles vorhanden was man braucht. Einrichtung sauber und gemütlich. Betten sehr gut. Badezimmer geräumig und mit Fußbodenheizung. Eine kleine aber für 2 Personen ausreichende Sauna die schnell auf die richtige Temperatur zu bringen ist. Schönes großes Grundstück das im Sommer ausreichend von der Sonne beschienen wird, im Frühjahr und Herbst jedoch werfen die hohen Bäume jedoch ab späten Nachmittag schnell ihre Schatten auf das Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines gemütliches Haus wo es an nichts fehlt man hat es nicht weit vom Strand und die Gegend ist Natur pur wenn man auf die Terrasse geht schaut man direkt ins grüne

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes durchdachtes Ferienhaus in ruhiger Umgebung am äußersten Rand von Jegum. Das Haus und das Grundstück sind in einem guten Zustand. Die Angabe, dass es 400m bis zur nächsten Einkaufsmöglichkeit sind, weckt falsche Erwartungen. Dort gibt es nur Holz, Kartoffeln und Flohmarkt-Artikel etc. oder bei der zweiten Stelle Holz, Eier und Marmelade. Bis zum nächsten Spielplatz und der Möglichkeit Brötchen zu bestellen, Kleinigkeiten zu kaufen und etwas zu essen, sind es ca. 1,4 Kilometer.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.578
Renoveret / Byggeår:2018 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...