NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt feriehus med brændeovn til 6 personer

3
icon
icon
icon

Nonboevej 3, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71157
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til det charmerende sommerhus på Nonboevej 3 på Fanø. Her bydes I velkommen i en hyggelig atmosfære med originale detaljer, som understreger feriehusets samklang med øens byggestil i sten og strå. På 99 kvadratmeter er der plads til afslapning og kvalitetstid med familien, og hunden er også velkommen.

Hygge og samvær i 2 etager

I centrum af det charmerende stråtækte hus på Nonboevej 3 finder I den hyggelige stue med tv, brændeovn og spiseområde. Her kan I gøre det komfortabelt i sofaerne og se en film eller nyde lyden af den knitrende ild i brændeovnen, måske ledsaget af et glas vin. Udover brændeovnen har I også en energibesparende varmepumpe til opvarmning.

Ved spisebordet kan I tilbringe sjove aftener med familien, for eksempel med et brætspil eller to. Det tilstødende køkken er fuldt udstyret med alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider, herunder opvaskemaskine, mikrobølgeovn og en separat fryser på 50 liter.

I stueetagen finder I desuden det lyse badeværelse med gulvvarme samt et af soveværelserne med dobbeltseng. Følger I den smalle trætrappe op til øverste etage, finder I her det andet hyggelige soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med 2 enkeltsenge. Her kan I fordele jer og slappe i den friske vesterhavsluft.

Idyllisk klitgrund

På en knap 1.200 kvadratmeter stor kombineret natur- og klitgrund ligger det hyggelige stråtækte sommerhus. Flere terrasser – nogle delvist afskærmede, indbyder til at slappe af. Afhængigt af solens position og vindretningen kan I altid finde en rolig plet at opholde sig på.

Tag jeres yndlingsbog med og nyd den friske havluft på solsengene, eller tilbered en lækker grillmiddag på gasgrillen efter en dag ude i naturen.

Strandnær beliggenhed ved Vesterhavet

Jeres skønne feriehus ligger i det rolige Fanø Bad, kun 500 meter fra de kilometerlange sandstrande omkring Fanø. Perfekt til en ferie ved havet. Nyd lange gåture med sand mellem tæerne langs vandkanten – også hunden vil elske at boltre sig her. Børnene kan bygge sandslotte, flyve med drager eller soppe.

Til jeres næste grillmiddag eller hyggelige morgenmad kan I handle ind hos den nærliggende købmand. Tag også gerne jeres cykler med på øen, for Fanø er særligt velegnet til at blive udforsket på to hjul. Talrige cykel- og vandrestier krydser Nordhavsøen og fører gennem den unikke natur og de charmerende fiskerlandsbyer.

 



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.199
Byggeår:1930

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...