Året der gik hos Esmark 2021

Man kan vist med rette sige, at 2021 blev et begivenhedsrigt år hos Esmark. Her har vi samlet bare nogle af de mange gode nyheder og oplevelser, vi blev beriget med i året, der netop er gået…

Skønne nye kolleger

Vi startede 2021 ud med i februar at byde nogle skønne nye kolleger fra det tidligere Westerland velkommen i Esmark-familien. Lisa, Pia og Erland er lynhurtigt blevet en helt naturlig del af teamet i Søndervig, hvor de har været med til at gøre overgangen til Esmark så nem og ukompliceret som mulig for Westerlands mange stamgæster og husejere 💙

Nye gode kolleger fra Westerland

‘Indflytterfest’ i Henne Strand

I juni blev det tid til at fejre åbningen af Esmarks nye lokalkontor i Henne Strand. Det blev en festdag med solskin, pølsevogn og højt humør blandt både ‘esmakkere’ og de mange søde gæster og husejere, der lagde vejen forbi.

Esmarks nye kontor i Henne Strand indvies

Over 80.000 tyskere følger Esmark

Det var også i sommers, vi pludseligt opdagede, at vores tyske Facebookside havde rundet 80.000 dedikerede følgere. Det synes vi er ret fantastisk, ikke mindst fordi vi ved, at vi både på vores tyske og danske Facebookside har verdens bedste og mest aktive følgere, der elsker Vestkysten og feriehusferien. Dét er vi enormt taknemmelige for 🙏

Esmark runder 80.000 dedikerede følgere på den tyske Facebookside

Hvem var det, der vandt i dag…

En af årets måske største succeser blev opnået i sensommeren, hvor Esmarks Dream Team – med repræsentanter for Esmark fra Blåvand til Søndervig – for første gang nogensinde kæmpede sig til toppen af podiet ved den prestigefyldte årlige firmafodboldturnering i Hvide Sande. Faktisk blev det til hele 2 førstepladser, da holdet også blev kåret som bedst udklædte hold. Måske kan du gætte, hvilke små blå væsner, vi skulle forestille?

Åres vindere af den prestigefyldte firmafodboldturnering i Hvide Sande

Jeg er så glad for min cykel…

Sommeren 2021 tog vi hos Esmark hul på en længere rejse, der skal bidrage til den grønne omstilling. Og rejsen begynder i det små med elcykler til vores serviceteam 🚴‍♂️ som et supplement til servicebilerne. Det har vist sig at være en både praktisk og miljøvenlig løsning, som er taget rigtig godt imod hos både kolleger og gæster.

De første servicefolk hos Esmark på elcykel

Rene strande med Omhu

Esmark indgik i år en samarbejdsaftale med Omhu omkring afholdelse af ugentlige strandrensningsture på Henne Strand og Hvide Sande Strand. Med initiativet ønsker vi at bidrage til at holde strandene langs Vestkysten rene, så vi minimerer det aftryk, vi mennesker sætter på naturen, og kan være med til at sikre, at også fremtidige generationer kan nyde godt af vores fantastiske natur.

Og det er en fornøjelse at opleve, hvor mange feriegæster, der har haft lyst til at bruge et par timer af deres ferie på at give naturen lidt igen 💚

 

Strandrensning i samarbejde med Omhu i Hvide Sande og Henne Strand

Esmark tager på ø-eventyr

En af årets sidste store nyheder, vi kunne løfte sløret for, er at ’esmakker’ Nikolaj og hans familie har sat kursen mod Fanø for at åbne Esmarks kontor den 3. januar 2022. Vi glæder os rigtig meget til denne nye (færge-)rejse 🚢 – og over, at vi allerede kan præsentere det første fantastiske feriehus på Fanø 🎉, som står klar til at byde vores gæster velkommen fra 2023.

Esmark tager på øeventyr på Fanø fra 2022

Vild natur i baghaven

Og sidst men ikke mindst har 2021 budt på nogle helt fantastiske og vilde naturoplevelser, nogle af dem har vi endda været så heldige at indfange på kamera til dig.

Du kan se mange flere fantastiske naturbilleder og videoer på vores Facebookside, blandt andet alle de unikke billeder, som vores fotograf Sebastian fik taget af en flok krondyr, da han var på fotoopgave ved et Esmark-feriehus i Vejers Strand i efteråret.

7 krondyr på besøg ved Esmark-feriehus i Vejers

Vi glæder os til at se, hvad 2022 bringer!

Indtil videre ved vi, at vi får fornøjelsen af at byde masser af gæster velkommen – blandt andet i de mere end 200 nye Esmark-huse fra 2022 🏘️

GODT NYTÅR til jer alle!
De kærligste hilsner fra hele Team Esmark

Godt nytår fra Team Esmark
Kategorier Esmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...