Sommerhuse i Bjerregård Syd

sommerhuse i bjerregård
Gæsterne siger
4.5 af 5
Søndervig er et dejligt sted og man kan sagtens få tiden til at gå. Vi var en flok i alderen fra 3-65 og der var noget for alle
Se flere vurderinger

Som indgangen til den 40 kilometer lange tange også kaldet Holmsland Klit ligger Bjerregård Syd solidt placeret, som det sydligste område på vestkysten. Og ferien får en fantastisk start, når ankomsten til Bjerregård sker via Nymindegab på en bakketop og med den mest fantastiske udsigt udover det smukkeste og uberørte landskab. Flere kilometer med åbne vidder, klitter, hede og vand på begge sider. Hos Esmark finder du mange sommerhuse i Bjerregård Syd – læs alt om vores sommerhusudlejning i det skønne område på denne side.

Bjerregård Syd – smuk natur og strand

Bjerregård Syd er området fra nedkørslen ved Nymindegab til og med Arvidvej. Området kaldes også Hegnet. Her finder du smuk og storslåede natur, store fredede hedearealer og kort afstand til den skønne, uspolerede strand. Bjerregård Syd er det ideelle sted, hvis du ønsker fred og ro og 100% afslapning i ferien. Er du lystfisker – er den sydlige del af Bjerregård også det oplaget feriemål. Læs mere om lystfiskeri her.

Spændende historie

Bjerregård har en lang historie bag sig. Egnene blev både brugt som blandt andet fåremarker og kanal mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Mange af Bjerregårds vejnavne stammer også fra skibsforlis og strandinger, som fandt sted ud for Bjerregårds kyst.

Beatyvej stammer blandt andet fra en stranding d. 26. maj 1887, hvor fiskermakken “Beauty” af Hull strandede syd for Gl. Bjerregård. Ved Sønder Klitvej står stadig en pæl fra “Beauty” solidt placeret ved indgangen til husnr. 296 – 300. Pælen kan ses fra vejen, og det må siges at være solidt træ med en holdbarhed på over 126 år. Pælens placering skyldes at ejeren af Gl. Bjerregård brugte strandingsresterne til at bygge et fårehegn tværs gennem klitterne fra hav til fjord. Deraf kommer navnet Hegnet.

Bjerregrd: Strand

Rig på fugle- og dyreliv

De fredelige hede- og klitarealer bliver også værdsat af det spændende lokale dyreliv og dyreentusiasterne. Mange gæster kan begejstret berette om et spottet rådyr, hare, firben eller ræv på gåturene i heden.

Og øst for Bjerregård Syd ligger fuglereservatet Tipperne, hvor alverdens fuglearter kan iagttages i yngle- og hvileområdet i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. For fugleentusiasterne er Tipperne det helt ideelle område at befinde sig i, og det kunne jo passende kombineres med et lækkert sommerhus i Bjerregård.

Tættest på LEGOLAND®

Generelt kan en ferie i Bjerregård S indeholde mange spændende aktiviteter. Som det sydligste område har Bjerregård også den korteste vej til LEGOLAND, som kan anbefales til alle familier, der ønsker at give børnene en uforglemmelig ferieoplevelse. Husk, at du med fordel kan købe entrebilletterne hos ESMARK. Ikke nok med, at I slipper for køen ved indgangen, I sparer også 20 % uanset antallet af billetter. Læs mere om LEGOLAND med rabat her.

Find feriehuse i Bjerregård Syd

Billeder fra Bjerregård Syd

Andre billeder fra Vestkysten

Aktiviteter
Fiskeri
Ferie med hund
Ferie ved stranden

Video

Andre videoer fra vestkysten

Esmark video fra youtube
LÆKKERT, Stranden og Vesterhavet i Danmark
Esmark video fra youtube
Sildefestival 2013
Esmark video fra youtube
Enestående oplevelser på to hjul i Vestjylland
Esmark video fra youtube
Gåtur på stranden
Esmark video fra youtube
November
Esmark video fra youtube
Hvide Sande
Esmark video fra youtube
Klegod
Esmark video fra youtube
Nr. Lyngvig
Esmark video fra youtube
Esmarch Feriehusudlejling - Ferie tæt ved stranden

Bjerregård Syd Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Bjerregård Syd

Easy access to nature, to the beach. Norre Nebel and Hvide Sande are close by to do some shopping. Firsthand groceries can be bought in Bjerregård near Esmark’s office.

Når man gerne vil både strand og skov, så kan det ikke blive mere perfekt end Nymindegab.

Dejlige omgivelser , sikken natur , vi var en tur rundt om Ringkøbing fjor , vi så Skjern enge og å , flot . Og så klitterne de er også flotte .

Deilig dansk landskap ved Vesterhavet.

Bjerregaard is close to Hvide Sande and Sondervig and als to Norre Nebel and Nmmindegab on the other side. Beautiful nature, good possibilities for walking, swimming, nature, shopping, restaurants, fresh fish! and a lot of activities.

Dejligt naturområde, med mulighed for mange gåture eller strandture.

Dejlig beliggenhed tæt på strand og by.

Dejligt område, meget typisk vestjysk. Fladt med lyng, mos og hybenroser.

Området er ren ferieidyl med masser af natur, god bred sandstrand og stort område med gang og cykelstier, kort afstand til nærmeste indkøbsmuligheder

Søndervig er et dejligt sted og man kan sagtens få tiden til at gå. Vi var en flok i alderen fra 3-65 og der var noget for alle

Huset ligger i hyggelige og fredelige omgivelser med stiadgang til stranden. Det er bevoksning omkring grunden, så huset ligger rimeligt privat og afskærmet.

Dejlig tæt ved stranden, og fine cykelmuligheder.

Dejlig

Super beliggenhed

Super gode

Gode og rummelige udendørs arealer med flere muligheder, dog for tæt på vej.

Genrelt er det vi benytter af aktiviteter mest standen! Det er derfor vi kommer der og det er altid godt. Bagagerumsmarked var en super succes.
Skønt område med gode muligheder for både lange og korte gåture. Udsigten ved solnedgang på højeste klitte ud over havet er fantastisk. Morgentur ved standen med solopgang ud over husene er ligeså skønt. Betjening i butikkerne i byen er venlig.

Naturskønne omgivelser

Fantastiske, meget spændenede museum i nymindegab

Meget smukt og råt på samme tid. Det er et fantastisk sommerhusområde, da det er sådan en god blanding af rigtig gamle smukke sommerhuse og nyrenoverede gamle huse. Elsker at man kan se alle de stråtækte huse i kuperet terræn! Kort afstand til byen og indkøb er også dejligt.

Fantastiske

När att komma till stranden där man gå långa promenader i vindens riktning och sen gå upp över sanddynorna och följa stigen eller vägen tillbaka till stugan. Bra cykelvägar

Vi finder området særdeles godt. Kort afstand til det hele, så hele familien kan slappe af.

Super, skønt område-

Dejlige omgivelser, med klitter og gamle huse med stråtag. Skøn ferieby.

Dejligt rolige og ikke overbefolket

Dejligt område, tæt på strand og indkøbsmuligheder, og alligevel mulighed for ro og fred

Gode omgivelser med dejlig natur

En fantastisk by som har allt men behöver för en perfekt semester.

Upåklagelige og skønne

Dejlige

Dejlige omgivelser.

Afslappende omgivelser, meget fredeligt område

Dejlige

Super , vild med stranden

Dejligt naturområde

Fine og rene omgivelserne. Vi oplevede kun få stedet hvor hundeejere ikke havde samlet op efter hund.

Naturskjønne Fredelig

Dejlig rolige.

Mycket bra, bra cykel o gångväg

Dejlig gåafstand til det hele. Dejlige stier til cykelture.

Lækkert supermarked med friske råvarer. Dejlig strand, måske lidt bøvlet for gangbesværede.

Super

Rigtig dejlig.

Dejlige

Fantastisk strand, gode gåture og gode indkøbsmuligheder.

Find feriehus

 
Ønsker til huset:
Søg
Nulstil » Avanceret søgning » Skjul udvidet søgning »

Panoramaudsigt
Gratis slutrengøring
Tørretumbler

  Det siger vores gæster om os:
  PerfektVi er meget tilfred med service og alle andre ting. *...
  » Se flere vurderinger af ESMARK her
  Vejrudsigt Bjerregård Syd
  Spørgsmål til din sommerhusferie?

  Tlf: 97 31 50 40
  Tlf: 97 31 55 40
  E-mail: post@esmark.dk

  ESMARK på facebook
  Søger...