Moderne feriehus med aktivitetsrum og 2 badeværelser

4
icon
icon
icon
icon

Sydmarken 41, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 10701

Idyl og masser af plads til leg og aktiviteter – begge dele lover dette lækre sommerhus ved Bork havn. Med aktivitetsrum, hems, moderne indretning med spa og en lækker stor grund med legeredskaber er feriehuset perfekt til ferien med den større familie eller endda med 2 mindre familier.

Mange lækre detaljer, billard, bordfodbold og meget mere

8 personer og 1 hund kan her holde en fantastisk ferie med både afslapning og sjov. Huset rummer 4 soveværelser og 2 badeværelser med gulvvarme, i det ene badeværelse har I desuden muligheden for at tænde op i spaen. I stuen kan I samles omkring familiespil eller god mad ved det lange spisebord eller I kan hygge og slappe af i sofahjørnet evt med ild i brændeovnen.

Det moderne røde køkken har masser af plads til sammen at trylle lækre måltider og efterfølgende klarer opvaskemaskinen resten. Apropos, så står der også både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed, ligesom huset opvarmes med energibesparende luft til luft og luft til vand-pumper.

Ved siden af køkkenet befinder aktivitetsrummet sig. Glæd jer til masser af fælles sjov med billardbord, bordfodbold og dart-turneringer – der er også mulighed for at game lidt på hemsen, hvor et fjernsyn med PlayStation befinder sig.

Stor terrasse, legetårn og trampolin

Også udenfor imponerer huset med gode detaljer. En stor lækker terrasse med gode møbler lover masser af afslapning og hygge med grillmad. Imens de voksne ligger i solen på solvognene og nyder en god krimi kan børnene more sig på gyngerne, lege sørøver i legetårnet eller få fyret lidt krudt af på trampolinen.

Bork havn er et skønt feriested til hele familien. Naturligvis er det kendt for både legeland og vikingehavn og især for de gode surfmuligheder. Den lille havn med butikkerne er et rigtig hyggeligt sted at spise en burger og nyde en kold øl og når kutteren kommer ind, kan I købe frisk fisk direkte ved kajen. Langs med fjorden er der gode muligheder for naturskønne gåture og ved fjorden finder I familievenlige badesteder.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 1.300
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
• Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...