Klassisk sommerhus i Bork Havn med sauna og udestue

3
icon
icon
icon

Linningvej 8, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 10703
Gæsterne siger: icon icon

På en velholdt plænegrund i Bork Havn finder I dette klassiske sommerhus med plads til 4 personer. Her er rammerne sat for en enkel og afslappende ferie i hyggelige omgivelser – med egen sauna, flere terrasser og en god beliggenhed midt i sommerhuslandet i gåafstand til både strand og by.

Klassisk sommerhusstil, personlig indretning, sauna og udestue

Det fine træsommerhus på Linningvej 8 udstråler charme og idyl fra første øjekast. Sommerhuset er indrettet i klassisk sommerhusstil med varme træfarver på vægge og lofter og en masse små detaljer, der gør indretningen personlig og hjemlig.

I stuen står brændeovnen, som sørger for dejlig varme og ikke mindst hyggelig feriestemning hele året rundt. Fra stuen kommer I ind i udestuen, hvor I kan nyde synet af den omkringliggende natur i al slags vejr eller drikke en varm kop kaffe, mens regnen trommer på ruden.

Et ekstra feriehighlight finder I på feriehusets badeværelse. Her er der indgang til saunaen, hvor I kan nyde godt af lidt wellness efter en forfriskende gåtur i den salte havluft.

Afskærmet terrasse med flere gode siddekroge, gåafstand til Bork Havns centrum og strand

De udendørs omgivelser lægger i den grad op til en dasedag på terrassen, som har flere siddekroge rundt om sommerhuset samt en afskærmet del, hvor I altid kan finde læ. På den velholdte græsplæne kan børnene få lov til at tumle rundt, mens I slapper af i liggestolene, og der er masser af plads til både kongespil og fodbold for alle.

Et besøg i Bork Havns charmerende centrum er oplagt. Det ligger nemlig kun en lille gåtur fra sommerhuset. Den lille havn oser af charme, og der er mulighed for at købe frokost eller softice på den lille gågade.
Lige ved siden af centrum ligger stranden, hvor I kan (sol)bade, og der er mulighed for at prøve kræfter med diverse surf- og andre vandsportsaktiviteter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det siger vores gæster om sommerhuset 10703

D.
sagde , Tarm

Det var bare alletiders.Kommer meget gerne tilbage sommerhuset på et andet tidspunkt.

D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus med alt hvad der skal være. Rart at skuffer og skabe ikke var helt tomme, så man ikke selv skulle medbringe fx klude, salt, bagepapir, indkøbsnet

D.
sagde , Frederiksberg

Det er et rigtig dejligt feriehus, pænt og rent, og sengene er gode. Der er mange muligheder for siddepladser, ude som inde, og der er fint med porcelæn og bestik.
Et lille minus, der mangler en lille fryser i køleskabet, så man kan ikke ta mad og drikke med cykelturene. Men vi kan kun anbefaledeSoverum:2
Bolig-/Grundareal:103 / 887
Renoveret / Byggeår:2008 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
• Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...