Moderne sommerhus i Bork Havn med udespa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Nordmarken 81, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 10704
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus til den næste familieferie? Så er denne fine feriematrikel på Nordmarken 81 bestemt værd at kigge nærmere på. Her får I et moderne og veludstyret sommerhus med et skønt og alsidigt udeareal, der byder på både en god terrasse, undendørs spa, saunahus og trampolin.

Moderne og smagfuld indretning til 6 personer med gode praktiske faciliteter

Denne perle af et sommerhus er indrettet til 6 feriegæster i en moderne og smagfuld stil. Praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør oprydning og andre daglige pligter til en ren walk-over, så I har masser af tid til at nyde ferien og samværet.

Sommerhuset råder over tre gode soveværelser – 2 med dobbeltseng og 1 med enkeltsenge. Der er også 2 badeværelser, så I slipper for kø til badet om morgenen. Både badeværelserne og stuen er udstyret med gulvvarme.

Skønt udeareal med jacuzzi-område og legeplads til børnene

Med til sommerhuset hører et skønt udeareal, hvor der er tænkt på både store og små. Den store terrasse er både delvist overdækket og afskærmet, så I både kan finde skygge og læ, hvis I da ikke foretrækker at slappe af direkte i solen.

I får også jeres helt eget jacuzzi-område med en stor spa og en sauna – et af sommerhusets absolutte highlights, som kan drysse lidt ekstra wellness-fornemmelse over ferieoplevelsen.

Udearealet er desuden et sandt mekka for de små feriegæster. På den velholdte græsplæne er der plads til både boldspil og kongespil, og her står også et gyngestativ, en sandkasse og en trampolin.

Bork Havn – et charmerende ferieområde med spændende aktivitetstilbud

Bork Havns bymidte og Ringkøbing Fjord ligger kun en rask gåtur væk fra jeres ferieadresse.

I den charmerende lille gågade finder I indkøbsmuligheder, søde souvenirbutikker og hyggelige restauranter. Dertil kommer den idylliske lystbådehavn, som især tager sig godt ud på en gåtur i aftensolen.

Den badevenlige fjord er bestemt også et besøg værd, og her er der desuden mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter som windsurfing og kitesurfing. Der findes desuden flere spændende aktiviteter i nærheden; for eksempel den autentiske Bork Vikingehavn, der tager jer med helt tilbage til vikingetiden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 10704

D.
sagde , Danmark

Et utroligt nyt og dejligt hus, og som alligevel er gjort hjemligt og hyggeligt med valg af møbler man ikke er bange for at bruge. Den udendørs spa er en stor oplevelse sidst på aftenen først på natten. (Det er alt for varmt om dagen. ;-))
Et hus der absolut kan anbefales.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1.326
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv med gulvarme i stue, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
• Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...