Super lækker ferielejlighed med panoramaudsigt over fjorden

4
icon
icon
icon
icon

Kirkehøjvej 42D, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 10706

Med en skøn udsigt over et lille idyllisk fiskerleje og fritidshavn ligger et rigtigt lækkert sommerhus klar til jeres ferie. Kirkehøjvej 42d er et moderne og lækkert indrettet stort rækkehus på 2 plan med alle faciliteter, til en perfekt ferie og med en fantastisk beliggenhed.

Luksus på 2 plan – aftensmad med solnedgangspanorama og brændeovnshygge

Her er der i den grad lagt op til velvære og hygge, om det er med familien eller med kæresten, denne feriebolig har så meget at byde på. Den moderne, lyse og åbne arkitektur og den flotte indretning lover velvære fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Fordelt på 2 plan råder ferieboligen over 3 gode soverum, 2 badeværelser, en fjernsynsstue og et stort lækkert køkkenalrum.

For ekstra god udsigt er husets åbne køkken med spiseafdeling rykket op på 1. sal. Her kan du lave mad og nyde den sammen med panoramaudsigten ud over havnen og Ringkøbing fjord. Nyd solnedgangen fra balkonen eller fra den store bekvemme hjørnesofa og tænd op i brændeovnen for hyggestemning, når de sidste stråler slukkes i havet og mørket for alvor sænker sig.

På 1. sal befinder det ene af husets badeværelser samt den ekstra fjernsynsstue sig.

God plads til 6 personer med 2 badeværelser og spa

I stueetagen ligger de 3 gode soverum sig. 2 soverum har egen terrasseudgang. Badeværelset er moderne og indrettet med en 2 personers spa, så der er mulighed for ekstra afspænding. Under trappen gemmer vaskemaskine og tørretumbleren sig.

Bork: Havnestemning, vandsport, badested og fredelige vikinger

Bork er et skønt, lille fiskerleje og fritidshavn ved Ringkøbing fjord. En lille gågade og et par spisesteder er kommet til og staden emmer af hyggelig stemning. For småbørnsfamilier er badestranden perfekt og vandsport interesserede kender sikkert stedet – det er et mekka især for surfere.

Allerede vikingerne nød beliggenheden og i dag findes der et fint ”levende” museum. Bork legeland er det perfekte sted for børnene på regnvejrsdage og en tur til Ringkøbing et ”must” for dem, der elsker gamle købstæder og evt. gerne vil kigge lidt vinduer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:136
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
• Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...