Klassisk sommerhus i Jegum med sauna, spa og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Bøgelunden 5, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20160
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bøgelunden 5 i Jegum venter dette klassiske feriehus på jer. Beliggende i et parklignende sommerhusområde, der er omgivet af grønne områder, er denne placering perfekt for jer, som nyder at være tæt på naturen. I kan se frem til en spa, en sauna og en brændeovn i sommerhuset, hvilket giver gode betingelser for hygge og afslapning. Jeres firbenede familiemedlem, hunden, er også en velkommen her – faktisk er op til 2 hunde tilladt, så I alle kan tilbringe årets ferie sammen på den danske vestkyst.

Ren afslapning med sauna, spa og hygge ved brændeovnen

Længes du efter ro, afslapning og en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag? Så finder du det her. Feriehuset ligger på en stor grund, der er godt afskærmet af træer og buske. For enden af en lille vej ligger ​​Bøgelunden 5, så der er ikke meget trafik. Der er en carport til jeres bil og cykler, så de kan holde i tørvejr.

Frisk luft, stranden og havet er nogle af hovedingredienserne til en vidunderlig ferie ved Vesterhavet. Derudover har I egen sauna og spa i sommerhuset, så der er noget for enhver smag. Til den perfekte afslutning på en god dag kan I tænde op i brændeovnen om aftenen og nyde den hyggelige atmosfære, som varmen fra de knitrende flammer skaber.

Grønne omgivelser – perfekt til gåture

I sommerhusområdet er der adskillige små vandrestier, som I kan udforske til fods eller på cykel. Familiens hund(e) vil helt sikkert elske at tage på spændende udflugter med jer.

På få minutter kan I nå en lille butik, en café og en stor legeplads. De morgenfriske kan derfor byde den nye dag velkommen med hunden og hente friske rundstykker til hele familien.

Feriehuset i Jegum har 3 soveværelser samt endnu et soveværelse i en separat udbygning – annekset. Dette er især velegnet til ældre børn, der ønsker deres eget lille sommerhus. Stue, køkken og spiseplads er i åben forbindelse med hinanden og udgør sommerhusets hjerte. Det er også her brændeovnen er. De 2 badeværelser er hver forsynet med gulvvarme, og takket være de 2 badeværelser er der mindre risiko for kødannelse.

Blåvand – Henne Strand – Vejers – Esbjerg i nærheden

De populære steder Blåvand, Henne Strand og Vejers, der har fantastiske strande, kan nås på få minutter i bil. I behøver ikke beslutte jer for én strand, bare besøg en ny hver dag og find ud af, hvor I synes bedst om.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20160

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus mit Allem was man für einen entspannten Urlaub im Herbst mit Familie und Hund benötigt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute und freundliche Betreuung im Büro von Esmark bei Ankunft und Abreise. Ist mal was nicht in Ordnung, wird schnell und unkompliziert reguliert. Umfangreiche Einrichtung, besonders in der Küche. Tolles, gepflegtes Grundstück mit verschiedenen Relaxmöglichkeiten und auch für die Kleinen ist alles da. Diverse Spiele für die ganze Familie sorgen für Unterhaltung, falls das Wetter mal nicht so toll ist! Relativ kurzer Weg zum kleinen Laden mit Backshop und Snack-Restaurant.
Immer wieder gerne!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ruhig gelegen und hat einen großen, schönen Garten mit gemütlichen Gartenmöbeln, Feuerstelle und Trampolin. Für Kinder bietet das Haus jede Menge Spielzeug für gutes und schlechtes Wetter.
Eins der wenigen Häuser, welches über mehrere Schlafzimmer mit Doppelbetten verfügt. Auch wenn den Matratzen eine generalüberholung gut tun würde.
Für gemütliche Spieleabende am Kamin oder entspannte Stunden in der Sauna oder dem Whirlpool ideal.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:99 / 1.549
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...