Dejligt hus med hunde tilladt på skøn rolig grund

3.5
icon
icon
icon
icon

Engvejen 21, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30011
Gæsterne siger: icon icon

Så snart I ankommer på Engvejen 21 kan ferien begynde. En dejlig ro og duft af skov og hede omfavner jer, kun forstyrret af fuglefløjt. I det sorte i 2019 nyrenoverede vinkelhus er der plads til op til 6 personer og jeres 2 hunde er også velkomne. Med gratis w-lan, alle vigtige hvidevarer, nyt køkken og bad og hyggeskabende brændeovn er her alle ingredienser til en dejlig familieferie i det naturskønne Houstrup.

Hyggelig og moderne indrettet med nyt køkken og bad

Det vinkelhus ligger idyllisk i læ på en dejlig grund med plads til leg. Rundt om huset er der god terrasse plads og med overdækket terrasse og randbeplantning er her altid en dejlig rolig og beskyttet plads til afslapning eller lange grillaftener. Sæt jer til rette på solvognene og nyd roen imens børnene hygger sig på gyngerne, bygger sandslotte i sandkassen eller spiller bold foran huset på den skønne naturgrund.

Indenfor har I et lækkert fællesrum med et nyt smart køkken med induktionskomfur, spiseplads og et sofahjørne med den til hyggetid uundværlige brændeovn. Huset er energivenligt med en luft-til-luft varmepumpe og gulvvarme i badeværelset. To soverum befinder sig i huset, det sidste befinder sig i annekset.

Med gratis w-lan, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er her masser af tid til fælles hygge og afslapning.

Houstrup familiehygge i smuk natur

Engvejen 21 ligger ved randen af Houstrup ud mod Blåbjerg plantages smukke skov og klitområdet, med masser af vandre- og cykelstier. Houstrup er et dejligt familievenligt område med mulighed for mange aktiviteter, prøv en tur på skinnecyklerne, besøg Nymindegabs museum, tag i svømmehal eller på en ridetur i skoven – tag til Ringkøbing. Stranden ligger blot et par bilminutter væk, og børnene vil sikkert også elske en tur til Bork Vikingehavn eller legeland. Skal der oses og spises hotdog og is, så kan I tage en frisk cykeltur til Henne Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30011

D.
sagde , Wapenveld

Et hyggeligt skov-hus. Gode møbler og senge. Midt i Blåbjerg klitplantage. Nørre Nebel, Nymindegab, Henne, Varde i nærheden.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 2.599
Renoveret / Byggeår:2019 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...