Hyggeligt sommerhus med brændeovn på idyllisk naturgrund

3
icon
icon
icon

Engvejen 10, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30061
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejligt indrettede, hyggelige feriehus på Engvejen 10 i Houstrup ligger på en dejlig naturgrund med mange skønne siddehjørner. Grunden ligger uforstyrret og beskyttet af høje lægivende træer. Her er det rigtige sted at finde lidt ro og få slappet rigtigt af.

Feriestemning med brændeovnen

Dette sommerhus er indrettet med sans for detaljer og virker venligt og indbydende. Her kan op til 6 personer holde ferie sammen.

Den pænt indrettede stue med de bekvemme møbler er indrettet med brændeovn, som især på kølige dage sørger for varme og hyggestemning. Køkkenet er åbent så I sammen kan stå og lave mad, med hjælp fra miniovnen samt elkomfuret og opvaskemaskinen klarer hurtigt opvasken for jer, så der er god tid til familiespil ved det moderne spisebord.

Fra stuen er der direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse, hvor gode havemøbler indbyder til lange dage med solbadning og til lange hyggelige grillaftner.

Idyllisk grund med legeredskaber og mange hyggelige siddehjørner

Engvejen 10 er en dejlig naturgrund med høje træer. Den ligger midt i den skønne natur ved Jyllands Vestkyst. Rundt om på den dejlige grund er forskellige små siddehjørner, så I alle kan finde jeres specielle yndlingsplads, hvor I kan gemme jer med en bog. Eller hvad med at hænge ud og dase hele dagen i en hængekøje, -den ligger klar til selvophæng i husets skur. På denne grund er der altid en sol- eller skyggeplads til dig. Begynd dagen med en kop kaffe i læ på terrassen med lyden af fuglene, der triller deres morgenmelodi fra trætoppene.

Børnene vil elske en ferie her. Grunden er et en ægte naturlegeplads med badmintonnet og gynge og sandkasse til de mindste.

Opdag Vestkystens skønne natur

Sommerhuset ligger midt i den skønne natur. Her kan I færdes i skoven, på heden, i klitterne og I kan hoppe i bølgerne fra den hvideste sandstrand. Landskabet, der er smukt, vildt og til tider lidt råt, har til alle årstider sin charme, det er et sand Eldorado for naturelskeren.

I de omkringliggende feriebyer er der god mulighed for at ose og få en bid mad eller en is.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 30061

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes gemütliches Haus für nette Menschen!

Wir haben hier schon oft Urlaub gemacht. Das Holzangebot ist nett. Da wir nur das große Schlafzimmer benutzen , haben wir reichlich Abstellmöglichkeiten.
Leider gibt es nur noch sehr wenige Vögel!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus befindet sich in ruhiger Lage. Es ist durch große Fenster sehr schön hell und gemütlich. Das Grundstück gefiel uns sehr gut, da es naturbelassen und groß ist, weshalb es vielen Tieren ein Zuhause bietet. Man fühlt sich, als wohne direkt mitten im Wald.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Ferienhaus und hat unsere Wünsche erfüllt. Herausragend war dder Vorrat an Holz, den wir gegen ein geinges Endgeld verfeuern konnten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2005 / 1971

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (36 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...