Hyggeligt sommerhus med brændeovn på idyllisk naturgrund

3
icon
icon
icon
Engvejen 10, Houstrup - Søg på husnr. 30061

Dette dejligt indrettede, hyggelige feriehus på Engvejen 10 i Houstrup ligger på en dejlig naturgrund med mange skønne siddehjørner. Grunden ligger uforstyrret og beskyttet af høje lægivende træer. Her er det rigtige sted at finde lidt ro og få slappet rigtigt af.

Feriestemning med brændeovnen

Dette sommerhus er indrettet med sans for detaljer og virker venligt og indbydende. Her kan op til 6 personer holde ferie sammen.

Den pænt indrettede stue med de bekvemme møbler er indrettet med brændeovn, som især på kølige dage sørger for varme og hyggestemning. Køkkenet er åbent og har al vigtigt inventar, så I sammen kan tilberede lækre måltider, opvaskemaskinen klarer opvasken, så der er god tid til familiespil ved det moderne spisebord.

Fra stuen er der direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse, hvor gode havemøbler indbyder til lange dage med solbadning og til lange hyggelige grillaftner.

Idyllisk grund med legeredskaber og mange hyggelige siddehjørner

Engvejen 10 er en dejlig naturgrund med høje træer. Den ligger midt i den skønne natur ved Jyllands Vestkyst. Rundt om på den dejlige grund er forskellige små siddehjørner, så I alle kan finde jeres specielle yndlingsplads, hvor I kan gemme jer med en bog. Eller hvad med at hænge ud og dase hele dagen i en hængekøje, -den ligger klar til selvophæng i husets skur. På denne grund er der altid en sol- eller skyggeplads til dig. Begynd dagen med en kop kaffe i læ på terrassen med lyden af fuglene, der triller deres morgenmelodi fra trætoppene.

Børnene vil elske en ferie her. Grunden er et en ægte naturlegeplads med fodboldmål, badmintonnet og gynge og sandkasse til de mindste.

Opdag Vestkystens skønne natur

Sommerhuset ligger midt i den skønne natur. Her kan I færdes i skoven, på heden, i klitterne og I kan hoppe i bølgerne fra den hvideste sandstrand. Landskabet, der er smukt, vildt og til tider lidt råt, har til alle årstider sin charme, det er et sand Eldorado for naturelskeren.

I de omkringliggende feriebyer er der god mulighed for at ose og få en bid mad eller en is.  Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2005 / 1971

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (36 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...