Dejligt sommerhus med sauna og spa i naturskønt område

3
icon
icon
icon
Engvejen 35, Houstrup - Søg på husnr. 30082

På Engvejen 35 kan I holde en dejlig ferie i ægte sommerhusstil. Det hyggelige sommerhus er indrettet til op til 6 personer, så hele familien eller alle vennerne kan komme med – her er hunden også velkommen. Feriehuset giver alle muligheder for en herlig ferie med afslapning og samvær i centrum.

Velindrettet hus med udestue, sauna og spa

Det velindrettede hus egner sig helt perfekt til en god familieferie eller en tur for vennepar. Her er der plads til at værne om sig selv og hinanden. Saml hele flokken i køkkenet til fælles madlavning og spis en dejlig middag rundt om bordet som en god start på ferien.

Den fine udestue sørger for, at I på alle årstider kan nyde den smukke natur på tæt hold alle årstider. På de kølige dage vil brændeovnen fylde stuen med varme, og med de knitrende flammer i baggrunden kan I sætte jer godt til rette i sofaen, mens regnen trommer på ruden.

Når I gerne vil forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra, er saunaen og spabadet de perfekte løsninger. Læn jer godt tilbage og mærk, hvordan varmen fylder jer med fornyet energi efter en dejlig dag ude i den friske luft med røde kinder og masser af smil.

Stor grund med dejlig terrasse og hundegård

På Engvejen 35 får I ikke kun et hyggeligt indre, men også den åbne terrasse kommer til at danne rammen om mange gode ferieminder. Den store græsplæne er til stor glæde for børnene, og her kan der leges og spilles i stor stil.

Selve huset ligger i et skønt og roligt område, og har I lyst til lidt afveksling fra den stille og rolige atmosfære, er der masser af steder i nærheden, der er værd at besøge. Tag evt. hunden med på en lang tur langs havet eller en løbetur i Blåbjerg Plantage. Når I kommer hjem, kan hunden dampe af og nyde lidt ekstra udløb og frisk luft i hundegården.

Houstrup ligger skønt ud til skov og hede, men der er heller ikke langt til stranden og de hyggelige feriebyer som Henne Strand, Bork og Hvide Sande.

*Lejes ikke ud til ungdomsgrupper

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2004 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (42 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barnestol, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...