5+ stjernet luksus til 24 personer

5.5
12598
Solvang 21, Houstrup - Søg på husnr. 30134

Dette skønne pool- og aktivitetsrum står klar til jeres fælles ferie. Her er der mulighed for at samle hele familien eller samles med venneparrene og deres børn. Med pool, spa, sauna og et godt udstyret aktivitetsrum kommer I ikke til at kede jer og med knap 300 m2, 9 soveværelser, en hems til 6 personer og 4 badeværelser har I masser af plads.

Moderne hus med svømmebassin og aktivitetsrum

Flyt ind i et lækkert stort hus med alt, hvad hjertet begærer. Start dagen med en god svømmetur i husets pool, hvor svømmetræneren hjælper med at holde dig i form, imens rutsjebanen holder børnene beskæftiget. Når der skal slappes af, kan I tage en tur i spaén eller i husets sauna.

Regnvejrsdage er intet problem, når man holder ferie på Solvang 21. Her er der masser af beskæftigelsesmuligheder, især aktivitetsrummet, hvor der er både billardbord, bordtennis, dart og en bar er et hit, men måske forsvinder de store børn op på hemsen, hvor de har mulighed for at dyste på PS4éren.

Masser af plads til hygge og fællesskab inde og ude

Madlavningen er intet problem, da det moderne køkken er udstyret med alt, man skal bruge, også når man er mange i huset. Skal der hygges ved fjernsynet eller med en bog, så er stuen med brændeovnen det rigtige sted – og der er ingen grund til at kæmpe om fjernbetjeningen, da huset er udstyret med 3 fjernsyn.

Også udenfor er der tænkt på alt. En dejlig terrasse med grill og gode havemøbler runder sagen af og, så imens de voksne slapper af på solvognene og nyder ferien, kan børnene lege på legetårnet og trampolinen.  

*Udlejes ikke til ungdomsgrupperSoverum:9
Bolig-/Grundareal:298 / 2.021
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (242 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 12 Enkeltsenge, 6 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...