Hyggeligt feriehus med skønt udeareal i Houstrup

3
icon
icon
icon

Sivvejen 3, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30179
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På en skøn naturgrund i Houstrup ligger dette hyggelige sommerhus på Sivvejen 3. Her kan op til 6 personer holde en dejlig ferie i gode omgivelser. I sommerhuset er der en brændeovn, og udendørs indbyder det til mange hyggelige stunder med hele familien.

Indendørs hygge ved brændeovnen

Sommerhusets hjerterum er alrummet, hvor stue, spiseplads og køkken er samlet i ét. Her kan I tænde op i brændeovnen, der sætter prikken over i’et til feriestemningen. Vinduespartiet mod terrassen skaber et godt lysindfald og bidrager til god atmosfære i rummet. Her er også en energibesparende varmepumpe, som I kan bruge til at holde et behageligt indeklima.

Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, så I ikke selv skal klare opvasken efter madlavningen.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode værelser, hvoraf det ene er indrettet med køjeseng – et hit blandt børnene. De andre værelser er indrettet med dobbeltsenge til en god nats søvn.

Sommerhusets badeværelse er moderne indrettet og med gulvvarme, så I ikke vil fryse om fødderne. Desuden er der vaskemaskine til jeres rådighed.

Skønt udeareal med bålplads og shelter

Sommerhusets udeareal er helt ideelt til hyggelige timer med familien. Naturgrunden er omgivet af buske og træer, og her finder I mange gode kroge, hvor I kan samles. Terrassen er delvist overdækket, og her står havemøbler, liggestole og grill klar til jer.

På grunden er der en bålplads, hvor I kan bage snobrød og riste skumfiduser på lune sommeraftener. Her er også et hyggeligt shelter, som I kan benytte under ferien.

Her er god plads til sjov og leg, og efter en begivenhedsrig feriedag kan I skylle jer under udebruseren, der kan benyttes fra april til november.

Ferie i Houstrup

Sommerhuset ligger i det populære ferieområde Houstrup, hvor både unge og gamle kan holde en god ferie. I sommermånederne kan I købe friskt brød på campingpladsen, og ellers ligger Nr. Nebel ikke langt herfra. Her er der et udvalg af supermarkeder og butikker.

I området er der blandt andet mulighed for minigolf, paddeltennis og skinnecykling. Til en længere udflugt anbefales det at tage en tur til Henne Strand, som byder på en bred vifte af butikker, caféer og restauranter. Her finder I naturlivgvis også et ishus, hvor I kan købe en lækker softice.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 2.332
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...