Hyggeligt sommerhus i Houstrup på stor naturgrund, renoveret 2021

4
icon
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 2A, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30204
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Peder Larsensvej 2A i Houstrups skønne sommerhusområde ligger dette flotte sommerhus med stråtag. Sommerhuset har plads til hele 6 personer på sine 123 kvadratmeter. Sommerhuset er udstyret med en brændeovn, der giver den perfekte feriestemning.

Samvær, hygge foran brændeovnen og klassisk sommerhusferie

I sommerhuset er der 4 soverum, 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge. Fra ferieboligens badeværelse er der direkte adgang ud, hvor udebruseren er på den anden side af væggen til et udendørs bad på de varme dage. På førstesalen er der i det ene værelse et opholdsrum med både sofaer og tv, så når I ikke kan blive enige om hvilken film, der skal vises nede i stuen, kan andre blot gå op i stuen ovenpå.

Køkken, stue og spisestue er samlet i samme rum, så I kan nyde hinandens nærhed, selvom I hver især laver noget forskelligt. Samtidig kan brændeovnens varme og hygge nydes. Skal sommerhuset opvarmes på en anden måde, er den energivenlige varmepumpe også en god mulighed, da den sørger for behagelige temperaturer efter jeres ønske.

God terrasse på kæmpe naturgrund

På sommerhusets terrasse er der mulighed for at sidde både afskærmet og overdækket, hvis vinden blæser, eller I hellere vil opholde jer i skyggen. Der er både havemøbler, grill og parasol, så I kan rigtig nyde feriens lækre måltider udendørs.

Naturgrunden er hele 2366 kvadratmeter, så der er masser af plads til at boltre sig i haven, og grunden ligger ikke langt fra det store lyngområde, hvor der er gode muligheder for gåture helt tæt på naturen.

Sommerhuset på Peder Larsensvej 2A ligger heller ikke langt fra Henne Strand, hvor der er en masse spændende butikker langs hovedgaden og især ishusene er populære på en varm sommerdag. Følg hovedgaden til stranden, hvor i kan hoppe i vandet, slappe af i klitterne eller bare gå en tur og lede efter rav.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:123 / 2.366
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...