Lyst og venligt hus med sauna og spa i roligt område

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 31, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30226
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en rolig naturgrund omkranset af grønne træer ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. Her får I et dejligt hus til 8 personer i et dejligt ugeneret område, og med ekstra goder i form af spabad og sauna til de wellness-glade gæster.

Masser af privatliv og en hyggelig atmosfære

Den åbne terrasse er omkranset af en græsplæne og høje træer, der strækker mod den blå himmel. Det skaber en dejlig privat og samtidig hyggelig atmosfære, med en følelse af at bo helt ugeneret midt ude i skoven.

De mange træer skaber også gode læforhold og I finder et delvist overdækket stykke, så det flotte landskab kan betragtes både i godt og dårligt vejr. Til børnenes store glæde er det både gyngestativ og legehus, så de kan bruge mange timer ude i den friske luft.

Lys og venlig indretning med ekstra wellness

Når I træder ind ad døren på Peder Larsensvej 31 vil I blive mødt af en lys og venlig indretning, der gør sig gældende i samtlige rum og værelser. Den hyggelige stue har mange vinduer, der lader solens lys slippe ind og giver jer en følelse af at være helt tæt på naturen.

Fra stuen er der desuden udgang til den fine havestue, som er perfekt, især når vejret ikke er med jer. På de kølige og regnfulde dage findes der ikke noget hyggeligere, end at sidde i udestuen og nyde feriefreden med en kop varm kakao eller et brætspil, mens vinden suser udenfor eller regnen trommer på ruden.

For at give de wellness-glade gæster ekstra meget at smile over, er der både sauna og spabad på det rummelige badeværelse. Her vil der helt sikkert være plads til masser af afslapning og et skønt pusterum fra hverdagens stress.

Houstrups skønne natur tæt på

Overalt i Houstrup er der små stier, hvor I både kan gå og cykle. Blåbjerg Plantage er et godt bud, hvis I gerne vil på en længere tur gennem skov og klitlandskab. Det brusende Vesterhav ligger kun 3,5 kilometer fra sommerhuset og her kan I uanset årstiden nyde en gåtur, og med lidt held finde rav.

 

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30226

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut aufgeteiltes Ferienhaus, alles, was ich brauche ist vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich und gut eingerichtet, die Terrasse mit den Möbeln auch bei Hitze sehr gut zu nutzen

DE
D.
sagde , Deutschland

Idyllisch ruhig gelegenes Ferienhaus.Schöne Raumaufteilung mit gemütlichem Wintergarten.Schöne großzügige Sauna.Wind und Regengeschützte Terrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.500
Byggeår:1994

Køkken:

Fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...