Lyst og venligt hus med sauna og spa i roligt område

3.5
icon
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 31, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30226
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en rolig naturgrund omkranset af grønne træer ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. Her får I et dejligt hus til 8 personer i et dejligt ugeneret område, og med ekstra goder i form af spabad og sauna til de wellness-glade gæster.

Masser af privatliv og en hyggelig atmosfære

Den åbne terrasse er omkranset af en fin græsplæne og høje træer, der strækker mod den blå himmel. Det skaber en dejlig privat og samtidig hyggelig atmosfære, med en følelse af at bo helt ugeneret midt ude i skoven.

De mange træer skaber også gode læforhold, og I finder et delvist overdækket stykke, så det flotte landskab kan betragtes både i godt og dårligt vejr. Til børnenes glæde er det både gyngestativ og legehus.

Lys og venlig indretning og ekstra wellness

Når I træder ind ad døren på Peder Larsensvej 31 vil I blive mødt af en lys og venlig indretning, der gør sig gældende i samtlige rum og værelser. Den hyggelige stue har masser af vinduer, der lader solens lys slippe ind.

Fra stuen er der desuden udgang til den fine havestue, som er perfekt, især når vejret ikke spiller med. På de kølige og regnfulde dage findes der ikke noget hyggeligere, end at sidde i udestuen og nyde feriefreden, mens vinden suser udenfor, eller regnen trommer på ruden.

For at give de wellness-glade gæster ekstra meget at smile over, er der både sauna og spabad på det rummelige badeværelse. Her vil der helt sikkert være plads til masser af afslapning og et skønt pusterum fra hverdagens stress.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 1.500
Byggeår:1994

Køkken:

Fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...