Hyggeligt stråtækt sommerhus med vildmarksbad og sauna

2.5
icon
icon
icon

Højsvej 47, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30262
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til familien, der vil holde en afslappende ferie i det vestjyske, er sommerhuset på Højsvej 47 et oplagt valg. Sommerhuset, der rummer plads til 6 personer, har både vildmarksbad og sauna, så I virkelig kan få slappet af på ferien. I sommerhuset er op til 2 hunde også velkomne.

Terrasse med mange muligheder

Terrassen løber på syd- og vestsiden af sommerhuset, så I har god mulighed for at finde jer et godt spot i solen det meste af dagen. På terrassen kan I finde jer til rette i havemøbler og liggestole. Sæt jer til rette og lad ferieroen sænke sig over jer.

Som dagen lakker mod enden, kan I tænde op i grillen på terrassen. Nyd en lækker grillmiddag og kolde drikkevarer i godt selskab på terrassen som en perfekt afslutning på en dejlig feriedag. Som prikken over i’et, kan I hoppe i vildmarksbadet og slappe af i det varme vand, som I har varmet op med selvkøbt træ.

Hyggelig indretning med brændeovn – badeværelse med sauna

Sommerhuset på Højsvej 47 er et hyggeligt et af slagsen, hvor der er lagt op til mange gode feriestunder for familien. Især i alrummet i stueetagen er der lagt op til hyggelige stunder. Her er køkken, stue og spiseafdeling samlet i ét rum, hvor I kan være sammen om madlavning, spil og film. Brændeovnen fuldender stemningen med sine knitren i baggrunden.

Desuden er der også et opholdsrum med tv på førstesalen. Sommerhuset er indrettet med 3 gode soveværelser og 1 badeværelse. Fra badeværelset kan I træde ind i en dejlig sauna, hvor I virkelig kan slappe af i varmen.

Naturskønt område

Houstrup er et område, der er præget af masser af skøn natur. Vil I opleve den skønne natur, kan I gøre det til fods eller på cykel ad de mange stier i området. I kan også besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan opleve naturen på nærmeste hold. Her er der også en hundeskov, så I kan tage jeres hunde med på turen.

Fra sommerhuset på Højsvej 47 har I cirka 3,5 kilometer til Vesterhavet – et sted, der er værd at besøge på alle tider af året. Her kan I gå en tur langs stranden eller snuppe en dukkert i bølgerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30262

DE
D.
sagde , Deutschland

Preis-Leistungsverhältnis wirklich gut. Wir haben uns wirklich wohl gefühlt und würden gerne wiederkommen

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles in Ordnung und ein schöner Urlaub. Wir lieben Dänemark und die Menschen die es zu einen tollen Land machen!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit liebevoller Einrichtung, genügend Platz für 4-6 Personen, geeignet für Familien mit Kindern und Hunden.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 1.710
Renoveret / Byggeår:2005 / 1967

Køkken:

Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...