Rummeligt træsommerhus i naturskønne omgivelser

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 59, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30287
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3350 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Den rummelige opdeling i sommerhuset på Peder Larsensvej 59 danner de perfekte rammer om en afslappende og fredelig ferie i Houstrup. I de tre soveværelser finder I god plads til 5 personer, og huset er rigtig godt indrettet med alt hvad ferien behøver – både internet, brændeovn, en god terrasse og endda egen sauna.

Ægte hygge

I dette skønne sommerhus kan man kun føle sig godt tilpas. Huset med de tre soveværelser er perfekt opdelt til familien, vennerne eller kæresteparret, og også hunden er hjertelig velkommen her. Gennem det store badeværelse kommer I til husets sauna, og her kan der rigtig slappes af efter en lang feriedag.

Stuen er rigtig indbydende og lyst indrettet og ligger i forbindelse med det åbne køkken, som indbyder til hyggelig fælles madlavning og samvær. Her finder I alt, hvad ferien behøver, og efter madlavningen vil opvaskemaskinen klare oprydningen for jer. Om aftenen kan I læne jer tilbage på sofaen og snakke dagens ferieoplevelser igennem, mens brændeovnens varme flammer knitrer i baggrunden.

Stor træterrasse omgivet af skov

På den store træterrasse kan I helt uforstyrret nyde de solrige dage fra liggestolene eller holde en lækker grillaften i det lune vejr. Skovområdet, der omkranser huset, er også det perfekte sted til en lang gåtur med hunden eller børnene, hvor I kan udforske skoven og dyrelivet.

Kun en køretur væk finder I både Bork Vikingehavn og den hyggelige fiskerby Hvide Sande, hvor I finder masser af hyggelige forretninger, caféer og restauranter. Også stranden i Houstrup kan nås på en kort køretur, og den smukke og unikke natur vil gøre indtryk på alle og enhver.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30287

D.
sagde , Danmark

Lækkert og alt man behøverSoverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.038
Renoveret / Byggeår:2004 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...