Feriehus i Houstrup med udestue på stor grund

3
icon
icon
icon

Højsvej 26, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30300
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Højsvej 26 i Houstrup. Her finder I dette skønne sommerhus, som gennemgik en stor renovering i 2023. Her er der plads til 4 personer og 1 hund, så den lille familie eller et vennepar vil føle sig godt tilpas i dette feriehus. Udestuen, brændeovnen og den store grund giver gode muligheder for at skabe en masse hyggelige ferieminder sammen.

Klassisk dansk sommerhushygge

Dette 2023-renoverede sommerhus er hele 76 kvadratmeter og rummer 2 værelser, hvoraf det ene er udstyret med enkeltsenge, og det andet har en stor dobbeltseng. Hele feriehuset har en hyggelig atmosfære, der indbyder til hygge på klassisk sommerhus manér – fra køkkenet hvor I kan udfolde jer kulinarisk til udestuen, hvor I kan nyde de sene aftener med kortspil og nærvær. Og hvem ved, måske er I heldige at se et rådyr, egern eller en ræv i haven.

Sommerhuset kan hurtigt og effektivt opvarmes af den energibesparende varmepumpe, der er til stor glæde for både miljøet og pengepungen. I kan også tænde op i brændeovnen og lade jer fortrylle af de dansende flammer, mens I mærker varmen sprede sig.

Stor naturgrund med plads til leg

Den 1394 kvadratmeter store naturgrund er perfekt, hvis I har hunden eller børn med på ferien. Her er plads til at boltre sig, og der er endda et gyngestativ til feriens yngste deltagere.

Imens kan de voksne læne sig tilbage på liggestolene på den afskærmede terrasse. Er I mere til skygge, er det nemt at slå sommerhusets parasol op. Også grillen står klar til at lave fabelagtige middage på, som I sammen kan nyde i havemøblerne.

Masser af natur til glæde for hele familien

Med adresse på Højsvej 26 er I næsten nabo til en legeplads, hvilket børnene vil elske. Den omkringliggende natur har mange vandrestier, så uanset om I har hunden med eller ej, er det oplagt at gå en lang tur i det skønne område. Blåbjerg Plantage og Filsø er også oplagte udflugtsmål, som ikke ligger langt fra feriehuset.

Det brusende Vesterhav ligger kun 3,5 kilometer fra sommerhuset. Her kan I rigtig blive blæst igennem og måske finde rav. Den hyggelige ferieby Henne Strand ligger også kun en lille køretur væk. Her kan I få en is, slentre gennem hovedgaden og se de mange fine butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30300

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem gemütlichen Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Abends prasselte ein Feuer im Kamin. Das Sofa ist ausgezeichnet und die einfache Einrichtung insgesamt in Ordnung. Das kleine "Extrahaus" bot meiner erwachsenen Tochter eine Rückzugsmöglichkeit. In der Küche findet man alles, was man braucht. Lediglich eine Waschmaschine haben wir vermisst. Als wir ein kleines Problem hatten, kam Susanne (von Esmark) innerhalb einer halben Stunde vorbei, und auch der sehr nette Besitzer des Hauses zeigte sich ausgesprochen hilfsbereit. Wir würden uns auf jeden Fall noch einmal für dieses Haus entscheiden, wenn eine Waschmaschine eingebaut würde.

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og godt sommerhus, som havde alt det vi behøvede.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr liebevoll u. gemütlich eingerichtet. Es hat nichts gefehlt u. wir haben uns sehr "zu Hause" gefühlt.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:76 / 1.394
Renoveret / Byggeår:2023 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...