Traditionel og hyggelig sommerhusferie med sauna

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30419
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig, ugeneret naturgrund med skovens træer som nærmeste nabo finder I dette hyggelige sommerhus. Her er der dømt ægte traditionel sommerhusferie med hyggelig og hjemlig indretning, sauna og masser af privatliv.

Idyllisk atmosfære og masser af hygge med den knitrende brændeovn

Det fine træsommerhus på Jeppesvej 17 er indbegrebet af traditionel og afslappende sommerhusferie, og her kan I virkelig få et afbræk fra den grå hverdag, langt væk fra alting.

Den charmerende indretning spreder en idyllisk atmosfære i hele huset, som kun bliver endnu hyggeligere af den knitrende brændeovn og den smukke udsigt fra vinduerne ud til den orange aftenhimmel i de sene aftentimer.

Det personlige præg skinner igennem, specielt i den åbne køkken- og spisestue, som kommer til at danne rammen for masser af nye, skønne ferieminder med dem, du holder af.

Nyd dagene i de ugenerede omgivelser og læn jer tilbage i den varme sauna

Med til huset får I to fine terrasser, hvor de solrige dage kan nydes fra liggestolene, og imens I slapper af i de ugenerede omgivelser med fuglenes fløjten og bladenes rislen i baggrunden, kan børnene lege på den store sandklit, der ligger lige bag huset.

Her bor I midt i det naturskønne og unikke landskab, og det er helt oplagt at udforske området på en hyggelig gåtur med hele familien. Den smukke Blåbjerg Plantage og den brede, hvide sandstrand er blot nogle af de fascinerende naturoplevelser, I finder lige i nærheden.

Efter en dag med frisk luft og røde kinder, er saunaen det perfekte valg. Læn jer tilbage i varmen og tank en masse ny energi, mens I nyder jeres getaway langt væk fra alt, der kan forstyrre. Her kan I få en helt fantastisk sommerhusferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30419

D.
sagde , Danmark

Skønt lille hus på dejlig naturgrund



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:60 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2003 / 1976

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (18 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...