Hyggeligt træsommerhus med spabad, sauna og skøn beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 122, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30625
Gæsterne siger: icon icon

På Søndervang 122 ligger dette skønne feriehus til 7 personer, og her kan I holde ferie midt i den smukke natur. Huset er praktisk indrettet og egner sig perfekt til en afslappende familieferie i fredelige omgivelser, og har I brug for ekstra fred og ro, finder I indenfor i de lyse og venlige omgivelser et luksusbadeværelse med spabad og sauna.

Lyst og venligt med lækker sauna og spa

Den gode rumopdeling gør huset til det perfekte valg til den næste familie-, venne- eller parferie. I de 3 soveværelser og på hemsen er der god plads til alle, og her kan man også søge ind, hvis man har brug for ekstra fred og ro i ferien. Ellers vil den lyse spisestue, som er kombineret med køkkenet, blive feriens mødested, og her vil der garanteret blive tilbragt mange hyggelige ferieaftener på sofaen og rundt om det store spisebord.

Den praktiske indretning med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler sørger for, at I skal lave så lidt som muligt i løbet af ferien, og mens der bliver taget hånd om de huslige pligter for jer, kan I i stedet holde en afslappende wellness-session i spabadet eller saunaen, som I finder i det største badeværelse. Her bliver hverdagen sat på pause, og I kan få et pusterum.

Hyggeligt indenfor såvel som udenfor

En energiparende varmepumpe og gulvvarme under klinkerne sørger for et godt og hyggeligt indeklima. I spisestuen står brændeovnen klar til at sprede ekstra varme og god feriestemning, især på de kolde og regnfulde vinterdage. Her kan I samles i sofahjørnet med en varm kop kakao og nyde tiden sammen, mens regnen trommer på ruden, og blæsten suser af sted.

Når solen kommer frem, skal der selvfølgelig rykkes udenfor, og på den fine terrasse står havemøblerne klar, så I kan udnytte hver eneste solstråle. De mange træer, der omgiver huset, vil give jer masser af privatliv, så I helt uforstyrret kan spise frokost eller holde grillaften under åben himmel.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30625

D.
sagde , Middelfart

Dejligt hus med alt som man forvente.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.287
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...