Lækkert ikke-ryger hus med sauna og spabad i naturskønt område

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 59, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30627

Omkranset af træer står dette moderne ikke-ryger hus på en stor græsgrund med god plads til leg, spil og masser af afslapning. På Skovvang 29 vil I føle jer velkomne fra første ferieøjeblik, og her kan I puste ud og nyde fridagene langt væk fra alting. Husets helt egen sauna og spa sørger for en ekstra god ferie.

Hyggelig indretning og ekstra selvforkælelse i luksusbadet

I vil straks falde til i jeres nye feriehjem, og den lyse og smagfulde indretning vil byde jer varmt velkommen fra første ferieøjeblik. I den hyggelige spisestue kan hele familien mødes til hyggelige filmaftener, lækre feriemåltider rundt om spisebordet, og ren afslapning i sofahjørnet med et spil kort eller en god bog.

Skal det være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i husets brændeovn, hvis knitrende flammer ikke kun fylder stuen med varme, men også ægte feriestemning.

Har I fortjent lidt ekstra forkælelse, er det ene af de to badeværelser indrettet som et rigtigt luksusbad med både sauna og spabad – og mon ikke der bliver tid til en wellness-session eller to efter en lang dag ude i den friske luft?

Naturskønne omgivelser med stor græsplæne og terrasse

Omgivet af Houstrups høje grantræer kan I helt ugeneret nyde det dejlige vejr på terrassen, mens de mindste feriegæster leger på græsplænen eller gyngestativet. På terrassen står havemøblerne klar, så I kan solbade i liggestolene eller holde en grillaften på en lun sommeraften.

På Skovvang bor I midt i den smukke natur, og under trækronerne kan I gå lange ture og udforske omgivelserne og dyrelivet på tæt hold. I køreafstand fra huset finder I også massevis af udflugtsmål, både små feriebyer, imponerende sandstrande og sportsmuligheder til vands og på land.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.500
Byggeår:2003

Køkken:

Fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...