Luksus sommerhus med stråtag, udendørs spa og billardbord

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nørrevang 249, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30931
Gæsterne siger: icon icon

For enden af Nørrevang i Houstrup ligger dette fantastisk flotte luksushus bygget i 2011.Her er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og de store vinduer som går helt i kip, giver et helt unikt lysindfald til hele opholdsrummet.

Går I og drømmer om en sommerhusferie med masser af aktiviteter og god plads til at boltre sig? Så har dette stråtækte sommerhus alt hvad hjertet begærer og giver jer kort og godt, med eller uden børn, alle forudsætninger for den perfekte ferie.

Lækkert stråtækt kvalitetshus med stort sauna og spabad

Huset er bygget i sten og strå, og ligger på en 1750 m2 stor grund omgivet af træer, med masser af læ. Huset har med sine 180 m2 rigtig god plads til flere familier, og rig mulighed for både indendørs- og udendørsaktiviteter. 

Den flotte stue er perfekt til samvær med familie og venner. Den rustikke skorsten med indbygget brændeovn, giver en fin kontrast i det store rum og bidrager til hyggen. På første sal er underholdningen sikret på en regnvejrsdag, i det herlige aktivitetsrum med billard. Med 4 soverum, 2 badeværelser og et gæste-wc på 1. sal er huset perfekt til at 8 personer kan slappe af og få en dejlig ferie sammen.

Velværeafdeling både inde og ude

Luksus også på terrassen: Om sommeren har I mulighed for at flytte livet udenfor, da der både er udekøkken og bruser og den store udespa på terrassen er et hit både sommer og vinter. Efter en herlig dag, kan man så forestille sig noget bedre end at blive varmet godt igennem i spaen, i godt selskab og måske med et glas rødvin i hånden? Eller hvad med et afslappende frikvarter i den store sauna?

Kunne I bruge flere lommepenge under ferien? Så får I her et hus med jordvarmeanlæg, som giver jer en energibesparelse i forhold til traditionelt opvarmede sommerhuse. Så endnu en grund til at vælge netop dette luksushus. 

Dejlig beliggenhed for enden af stikvej

Den store græsplæne som omkranser huset indbyder til alle mulige former for boldspil, og på den skønne afskærmede terrasse vil I kunne nyde en dejlig grill aften, mens børnene boltrer sig på trampolinen.

Er I til endnu flere aktiviteter ligger der i gåafstand fra huset, et stort badeland med bowlingcenter, restauranter osv. Blåbjerg Plantage ligger få kilometer fra huset. Her finder I Danmarks højeste Klit og plantagen giver rig mulighed for enten at tage en cykeltur på mountainbike eller spadsere en dejlig tur i den grønne skov.

Er I mere til strand og vand, kan I i løbet af ca. 10 minutters kørsel være ved den dejlige strand i Houstrup. Her kan I boltre jer i bølgerne, eller blot gå en tur langs den kilometerlange sandstrand.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30931

D.
sagde , Rysling

Et dejligt hus, god plads. God indretning. Lækkert med poolbord og bordfodbold når det regner. Den nye udendørs spa var perfekt til kolde juli aftener.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.750
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...