Hyggeligt sommerhus midt i naturen med sauna

3
icon
icon
icon

Peder Larsensvej 13, Houstrup

- Sommerhusnr.: 33001

Dette skønne sommerhus er et godt valg til familieferien med hund. Her er der plads til op til 4 personer, og hele 2 hunde er tilladt. Gennem de store panoramavinduer i stuen eller på den møblerede terrasse kan I nyde den smukke natur, og husets sauna sørger for ægte afslapning og selvforkælelse efter en stranddag eller en gåtur gennem skoven.

Sauna, knitrende brændeovn og udsigt til fyrreskoven

Huset rummer 2 soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, og egner sig perfekt til familien med børn. Mens I på de kølige dage læser en bog foran den knitrende brændeovn, kan I nyde udsigten og de smukke naturomgivelser gennem de mange vinduer i den åbne spisestue. Ud over god udsigt, sørger vinduerne for at lade solens lys slippe ind og give rummet en lys og venlig atmosfære.

Køkkenet er udstyret med alt, hvad ferien behøver, blandt andet en opvaskemaskine, så I ikke behøver gøre for meget rent efter aftensmaden. I badeværelset er der gulvvarme, og her finder I også husets sauna, som sørger for masser af afslapning og varme efter lange feriedage ude i den friske luft. Vaskemaskinen og tørretumbleren er især praktisk til de lange ferier og for familierne med småbørn.

Naturhave med to terrasser og god beliggenhed

Huset ligger tæt på et fredet naturområde, og beliggenheden egner sig perfekt til gåture i skoven eller udflugter til stranden, som kun ligger 3 km væk. På den møblerede terrasse er der også gode muligheder for at nyde de varme solskinsdage, mens børnene leger på den dejlige naturgrund, gynger eller bygger sandslotte. Også hundene har god plads her og kan udforske den omkringliggende natur.

Den næste købmand ligger kun få minutters kørsel fra huset, og her kan der hurtigt handles ind til en hyggeaften med film og popcorn på sofaen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2002 / 1978

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...