Hyggeligt stråtagshus med sauna og spa i fredfyldte omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon
Guldvangen 78, Houstrup - Søg på husnr. 33027

På Guldvangen 78 i udkanten af Houstrups smukke ferieområde ligger dette helt klassiske stråtagshus. De maleriske og helt ugenerede omgivelser sætter de perfekte rammer for en afslappende ferie, og i det lyse og hyggelige hus finder I endda et lækkert wellnessbad med både sauna og spa.

Lyst og venligt indrettet med wellnessbad og bordfodbold

Den lyse og venlige indretning hersker fra ende til anden, og de skønne omgivelser er fyldt med feriestemning og en helt speciel, afslappende atmosfære. Gennem de store vinduespartier i stuen skinner solen ind og lyser opholdsrummet op, og med loftet i kip føles det endnu mere rummeligt, end det i forvejen er.

Med plads til 10 personer bliver der hurtigt kø til badeværelset, og derfor er der også sørget for hele 2 af slagsen her. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme, og det største gemmer på en luksuriøs overraskelse i form af både spabad og sauna, så I kan nyde feriefreden i fulde drag og få varmen igen efter en lang dag ude i den friske luft.

Soveværelserne er fordelt på to etager, og på første sal finder I et hyggeligt ungdomsværelse med fjernsyn og bordfodbold, hvor børn og barnlige sjæle kan få lov at slippe tøjlerne.

Skøn og fredfyldt beliggenhed tæt på Blåbjerg Plantage

Det hyggelige stråtagshus ligger i de mest idylliske omgivelser i udkanten af Houstrups rolige skovområde, godt gemt blandt de høje træer. Her kan I helt uforstyrret nyde de varme solskinsdage i liggestolene med fuglenes sang og bladenes rislen som det eneste, der bryder stilheden.

På terrassen står der selvfølgelig også havemøbler og en grill klar, så I kan spise et ægte feriemåltid under åben himmel. Og på de lune aftener kan I lade dagens sidste timer rinde ud på bedste vis udenfor med et glas rødvin, mens den smukke aftenhimmel udfolder sine farver.

Beliggenheden er i sandhed naturskøn, og fra terrassen har I jeres helt egen udgang til den smukke Blåbjerg Plantage, som med sine vidde klitlandskaber, tætte skove og rige dyreliv er en drøm for enhver naturelsker.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:148 / 2.000
Byggeår:1995

Køkken:

Fryser (93 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...