Veludstyret feriehus til 6 personer i Bork Havn

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordmarken 61, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35073
6 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Her får I et feriehus, der både er veludstyret og moderne indrettet i det skønne Bork Havn. Feriehuset er bygget i 2018 og har plads til 6 personer fordelt på 3 skønne værelser, og venter blot på at byde jer velkommen. Med en adresse på Nordmarken 61, har I her den perfekte base for jeres næste ferie ved Ringkøbing fjord.

Moderne og lys perle til 6 personer

Dette moderne, lyse og veludstyrede feriehus til 6 personer på Nordmarken 61 har alt hvad hjertet begærer, for at gøre jeres ferie til en uforglemmelig oplevelse. Husets kerne må være den åbne forbindelse mellem køkken og stue hvorfra der er direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse. Her er der plads til at I alle kan nyde samværet, selvom I foretager jer forskellige ting. Mens familiens kok fremtryller lækkerier i det veludstyrede køkken, kan resten af familien hygge sig i de komfortable møbler mens varmen fra brændeovnen breder sig omkring jer. Feriehuset er også udstyret med en energisparende varmepumpe, som sørger for et behageligt indeklima.

Feriehuset råder over 3 gode soveværelse fordelt med 2 dobbeltsenge og to enkeltsenge. På badeværelset er der gulvvarme, spa bad samt vaskemaskine og ved indgangen finder i husets tørretumbler. Den børnevenlige hems er et tilflugtssted for familiens mindste, hvor der også er installeret et faldskærms.tv

Med en placering på en 1200m² stor plænegrund, lægges der op til leg med bold. Feriehuset har en 8m² stor, delvis overdækket og lukket terrasse hvor I kan nyde jeres sommeraftener, i havemøblerne. Tænd op i grillen, og steg et par lækre steaks mens I nyder aftensolens stråler. I kan også ligge på solvognene og slikke de sidste af solens stråler.

Bork Havn – lille havneby med masser af natur

Feriehuset ligger i bunden af Ringkøbing fjord ved Bork havn, som byder på forskellige aktiviteter og den hyggelige atmosfære fra den lille lystbådehavn. I kan prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter som windsurfing, padleboard mm, eller tage et slag minigolf hvor I bagefter kan nyde en is, fra en af områdets mange iskiosker. Om sommeren er der også mulighed for at besøge Bork Vikingehavn og opleve hvordan vikingerne levede.

Hele området har et skiftende landskab, og jo længere vestpå I tager, jo mere ændrer landskabet sig. Det kan derfor anbefales af udforske området op omkring fjorden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.219
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...