Firestjernet sommerhus med brændeovn til 6 personer

4
icon
icon
icon
icon

Agerhønevej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40746
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I en familie eller en vennegruppe, der er på udkig efter et skønt feriehus til jeres næste ferie? Så se lige dette skønne, firestjernede sommerhus på Agerhønevej 6 i Henne. I det nyrenoverede (2022) sommerhus er der plads til 6 personer, og her venter jer både et skønt indre med brændeovn og ydre med terrasse. Desuden har sommerhuset en skøn beliggenhed med kun 500 meter til stranden og 450 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Lys, indbydende indretning med brændeovn

I det nyrenoverede (2022) sommerhus på Agerhønevej 6 i Henne venter jer en lys og indbydende indretning, hvor I vil føle jer godt tilpas, så snart I træder indenfor.

Alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads, er hjertet i feriehuset, og det vil uden tvivl også blive jeres store samlingspunkt på ferien. Her har I mulighed for at være sammen om at se film, spille spil og lave mad – efter madlavningen sørger opvaskemaskinen for opvasken.

I alrummet sørger brændeovnen desuden for at fuldende feriestemningen med sin knitrende flammer, og samtidig spreder den dejlig varme i rummet. Derudover er der en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima.

Det 85 kvadratmeter store sommerhuset byder desuden på 1 badeværelse med gulvvarme samt 3 gode soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, og det tredje soveværelse er indrettet med en etageseng.

Dejlig, delvist overdækket terrasse

Fra sommerhusets alrum kan I træde ud på den dejlige terrasse, som I kan tilbringe feriens solrige dage på. Her står der havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på en plads i solen. Terrassen er desuden delvist overdækket, så I også har mulighed for at sidde i skygge. Skulle I have brug for at køle lidt af, kan I benytte den dejlige udebruser.

Hvis vejret stadig er lunt om aftenen, kan I samles på terrassen til aftensmaden, som I kan tilberede på sommerhusets gasgrill.

Skøn beliggenhed i Henne – 500 meter til stranden og Vesterhavet

Sommerhuset på Agerhønevej 6 har en skøn beliggenhed i Henne. Fra sommerhuset har I blot 500 meter til stranden og Vesterhavet, og i løbet af kort tid kan I nå frem til de brede sandstrande og brusende, blå bølger.

Fra sommerhuset har I desuden kun 450 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Henne byder både på et supermarked og flere specialbutikker, I kan besøge, når I skal klare jeres ferieindkøb. Derudover byder byen også på skønne spisesteder og iscaféer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.538
Renoveret / Byggeår:2022 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...