Luksus sommerhus – super beliggenhed, sauna, billard og udendørs spa

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
11248
Høgevej 15, Henne Strand - Søg på husnr. 40806

På Høgevej 15 ved Henne Strand finder du dette i 2020 nyopførte luksus feriehus. Saml familien eller vennerne og nyd en ferie i et smukt indrettet hus med masser af plads til fællesskab, sjov og hygge – her har I mange skønne faciliteter, fx sauna, udendørs spa og billardbord i aktivitetsrummet.

2 badeværelser, aktivitetsrum og sauna

Dette 260 m2 store hus er perfekt til jer, der gerne vil nyde en ferie med lidt ekstra – både inde og ude. Det moderne køkken med induktionskomfur er perfekt til fælles madlavning og opholdsrummet til efterfølgende hygge med gode samtaler, et slag kort eller bare til hygge med en bog foran brændeovnen.

Aktivitetsrummet er det perfekte sted at samles til aftenens spil og hygge, eller til at fordrive tiden med på en regnvejrsdag. Her er det ligeledes en luksus at kunne tænde op i husets sauna for absolut afslapning.

2 badeværelser sammen med 5 gode store soverum, 4 deraf med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkeltsenge, gør huset perfekt til ferie også med vennepar. Naturligvis er det moderne hus udstyret med energirigtig luft til vand gulvvarme-system, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

God beliggenhed, skønne terrasser og udespa

Et absolut hit finder du på husets store lukkede terrasse: En udendørs spa med plads til 6 personer står hele året klar, så I kan afslutte feriedagen i Henne med et varmt bad under stjernehimlen!

Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund. Den store afskærmede terrasse er perfekt til solbadning på solvognene og til lange grillaftener. Og skal feriekøkkenet forblive koldt, er der kort vej til Henne Strands spisesteder, indkøbsmuligheder og det legendariske ishusSoverum:5
Bolig-/Grundareal:260 / 1.983
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...