Dette lille og hyggelige sommerhus på Tyttebærvej 41 i Henne Strand byder på plads til op til 6 personer. Her bor I midt i det smukke klitlandskab, kun 600 meter fra den skønne sandstrand.

Enkel og hyggelig ferie med tid til at være jer selv

Feriehuset i Henne er både enkelt og hyggeligt indrettet og rummer plads til hele familien. Sovepladserne er fordelt på tre soveværelser, det ene med dobbeltseng. Her er der lagt vægt på hyggen, og en helt enkel, afslappende ferie med dem, du holder af.

Fra den hyggelige stue med sofaafdeling og spisebord er der åbnet op ud til det veludstyrede køkken, hvor dagens lækre måltider kan blive tilberedt. Fra køkkenet såvel som stuen er der også udgang til terrassen.

Brændeovnen i stuen sørger for ægte feriestemning året rundt, og på de frostklare vinterdage får I hurtigt varmen foran de knitrende flammer.

Dejligt beliggende feriehus tæt på hav og centrum

På den delvist overdækkede terrasse er der lagt op til masser af dejlige dage i den friske luft. Her er I omringet af smuk natur med klitlandskab, grantræer og grønt – som til hver en tid kan nydes fra havemøblerne.

Ikke nok med, at huset i sig selv er omgivet af herlig natur. Også den smukke sandstrand og den hyggelige ferieby Henne Strand ligger i gåafstand fra feriehjemmet. Bølgebrus, sand mellem tæerne, små gadecaféer og finurlige forretninger. Her får I hele pakken, kun få minutters gang væk.

Her får I masser af tid til at værne om jer selv og hinanden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.550
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Barneseng, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Blåbjerg Klitplantage
  • Filsø
  • Tirpitz (ca. 25 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 25 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 45 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...