Dette lille og hyggelige feriehus på Tyttebærvej 41 i Henne Strand byder på plads til op til 6 personer. Her bor I midt i det smukke klitlandskab, kun 600 meter fra den skønne sandstrand.

Enkel og hyggelig ferie med tid til at være jer selv

Huset er både enkelt og hyggeligt indrettet og rummer plads til hele familien. Sovepladserne er fordelt på tre soveværelser, det ene med dobbeltseng. Her er der lagt vægt på hyggen, og en helt enkel, afslappende ferie med dem, du holder af.

Fra den hyggelige stue med sofaafdeling og spisebord er der åbnet op ud til det veludstyrede køkken, hvor dagens lækre måltider kan blive tilberedt. Fra køkkenet såvel som stuen er der også udgang til terrassen.

Brændeovnen i stuen sørger for ægte feriestemning året rundt, og på de frostklare vinterdage får I hurtigt varmen foran de knitrende flammer.

Dejligt beliggende feriehus tæt på hav og centrum

På den delvist overdækkede terrasse er der lagt op til masser af dejlige dage i den friske luft. Her er I omringet af smuk natur med klitlandskab, grantræer og grønt – som til hver en tid kan nydes fra havemøblerne.

Ikke nok med, at huset i sig selv er omgivet af herlig natur. Også den smukke sandstrand og den hyggelige ferieby Henne Strand ligger i gåafstand fra feriehjemmet. Bølgebrus, sand mellem tæerne, små gadecaféer og finurlige forretninger. Her får I hele pakken, kun få minutters gang væk.

Her får I masser af tid til at værne om jer selv og hinanden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.550
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Barneseng, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...