På skøn klitgrund beliggende familehus med spa og sauna

4
3378
Arvevej 3, Henne Strand - Søg på husnr. 40872

På Arvevej 3 ved Henne Strand ligger dette moderne, familievenlige ikke-rygerhus på en dejlig naturgrund. Med plads til op til 6 personer egner huset sig rigtigt godt til en skøn familieferie ved Vesterhavet. Her er der ikke længere til havet og den livlige ferieby Henne Strand med restauranter, cafeer og butikker, at I sagtens kan tage turen til fods.

Afslapning til hele familien

Så snart I ankommer til det det moderne og smagfuldt indrettede hus vil I kunne mærke feriestemningen. Her er der tænkt på det hele. Den moderne indretning, kombineret med det lyse træværk og de store panoramavinduer giver huset et luksuriøst præg.

Det skønne lyse stue-alrum med det åbne veludstyrede køkken er hjertet i dette dejlige feriehus. Her kan I samles til fælles måltider og sofahygge, – hele feriehusoplevelsen afrundes af den skønneste udsigt på det omkringliggende klitlandskab.

I det ene af de to badeværelser, der i øvrigt begge har gulvvarme, finder I et ekstra highlight: En stor 6 dejlig personers spa. Her kan hele familien sammen slappe af og blive varmet igennem efter en lang dag i den friske havluft – måske efterfulgt af en tur i saunaen? Og for en fuldendt afslutning på en dejlig feriedag, kan I tænde op i brændeovnen og lade dagen gå på hæld med afslapning i stuen til lyden af ildens knitren.

Terrasselykke til store og små

Fra stuen har I direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse, hvorfra I har den skønneste udsigt over det fantastiske klitlandskab.

På terrassen på Arvevej 3 kan de voksne sagtens finde tid og ro til at lægge fødderne op, lukke øjnene og bare nyde den fjerne lyd og den rene friske duft af hav. Børnene er nemlig godt beskæftiget med leg i husets sandkasse og på gyngen.

Afslut en dejlig sommerdag med at tænde op i grillen og hyg jer med lækker grillmad imens solen går ned bag de læ givende klitter.

Henne Strand – En perle ved Vesterhavet

En lille tur gennem klitterne og så står I på den skønne finsandede strand. Vesterhavet har uendeligt mange forskellige udtryk og er altid fascinerende, nogle gange er det blåt og indbyder til badning, andre gange ruskes det op af stormen, viser tænder og bider sig lang ind på stranden til klitterne. Men det er altid en særlig oplevelse, om det er sommer og I går barfodet eller I besøger stranden iført tykke sokker i gummistøvlerne.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.205
Renoveret / Byggeår:2017 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...