På skøn klitgrund beliggende familehus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon
Arvevej 3, Henne Strand - Søg på husnr. 40872

På Arvevej 3 ved Henne Strand ligger dette moderne, familievenlige sommerhus på en dejlig naturgrund. Med plads til op til 6 personer egner huset sig rigtigt godt til en skøn familieferie ved Vesterhavet. Her er der ikke længere til havet og den livlige ferieby Henne Strand med restauranter, cafeer og butikker, at I sagtens kan tage turen til fods.

Afslapning til hele familien

Så snart I ankommer til det det moderne og smagfuldt indrettede hus vil I kunne mærke feriestemningen. Her er der tænkt på det hele. Den moderne indretning, kombineret med det lyse træværk og de store panoramavinduer giver huset et luksuriøst præg.

Det skønne lyse stue-alrum med det åbne veludstyrede køkken er hjertet i dette dejlige feriehus. Her kan I samles til fælles måltider og sofahygge, – hele feriehusoplevelsen afrundes af den skønneste udsigt på det omkringliggende klitlandskab.

I det ene af de to badeværelser, der i øvrigt begge har gulvvarme, finder I et ekstra highlight: En stor 6 dejlig personers spa. Her kan hele familien sammen slappe af og blive varmet igennem efter en lang dag i den friske havluft – måske efterfulgt af en tur i saunaen? Og for en fuldendt afslutning på en dejlig feriedag, kan I tænde op i brændeovnen og lade dagen gå på hæld med afslapning i stuen til lyden af ildens knitren.

Terrasselykke til store og små

Fra stuen i jeres sommerhus i Henne har I direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse, hvorfra I har den skønneste udsigt over det fantastiske klitlandskab.

På terrassen på Arvevej 3 kan de voksne sagtens finde tid og ro til at lægge fødderne op, lukke øjnene og bare nyde den fjerne lyd og den rene friske duft af hav. Børnene er nemlig godt beskæftiget med leg i husets sandkasse og på gyngen.

Afslut en dejlig sommerdag med at tænde op i grillen og hyg jer med lækker grillmad imens solen går ned bag de læ givende klitter.

Henne Strand – En perle ved Vesterhavet

En lille tur gennem klitterne og så står I på den skønne finsandede strand. Vesterhavet har uendeligt mange forskellige udtryk og er altid fascinerende, nogle gange er det blåt og indbyder til badning, andre gange ruskes det op af stormen, viser tænder og bider sig lang ind på stranden til klitterne. Men det er altid en særlig oplevelse, om det er sommer og I går barfodet eller I besøger stranden iført tykke sokker i gummistøvlerne.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.205
Renoveret / Byggeår:2017 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Blåbjerg Klitplantage
  • Filsø
  • Tirpitz (ca. 25 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 25 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 45 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...