Stort lækkert familiehus med mange gode faciliteter

4
icon
icon
icon
icon
4218
Porsevej 30, Henne Strand - Søg på husnr. 40955

På en stor klitgrund i den dejlige ferieby Henne Strand ligger dette fine store feriehus klar til jeres ferie med hele familien. Porsevej 30 er det perfekte valg til ferie med den store eller måske med 2 mindre familier. Med mange gode faciliteter er her de perfekte rammer for at for at hygge og slappe rigtigt af.

Sommerhus med 2 badeværelser, sauna og spa

Det fine røde vinkelhus er indrettet med 3 soverum og en hyggelig hems med 2 madrasser, som de større børn vil elske. Det åbne køkken og stue-alrummet er lyst og stort og indbyder til masser af fællesskab omkring madlavning, spil og brændeovnshygge. Her kan I udfordre hinanden til en familiedyst i bordfodbold eller fx Nintendo.

Sommerhuset i Henne er udstyret med mange praktiske detaljer. Med både baggang med skabsplads og vaskemaskine samt tørretumbler er det nemt at holde ferie her, – til de mindste er der endda både barneseng og -stol i huset.

Når der rigtigt skal slappes af og I gerne vil forkæle jer selv, så kan I tænde op i husets sauna og spa. Især i den kolde årstid er det en fantastisk luksus, efter en lang tur ved stranden at tænde op i husets sauna og spa og nyde varmen og roen imens vestvinden bider i næserne udenfor.

Lækker klitgrund med læ og legemuligheder

Tag en god bog med, find liggestolene frem, læg fødderne op og få rigtigt slappet af. Huset ligger dejligt i læ af en klit og med terrasser rundt om huset, er der altid et dejligt solhjørne med læ. Imens I tager jer en lille morfar på solvognen, er børnene godt beskæftigede, da der på Porsevej 30 er flere gode legeredskaber til dem på grunden.

Henne Stand – isbutikker, restauranter og shoppingmuligheder

Fra Porsevej 30 kan I sagtens tage turen til den gode hvide sandstrand til fods. Rigtigt skønt er det lige at stoppe op på hjemvejen til en lækker is-pause. Skal feriekøkkenet forblive koldt, er der i den livlige ferieby flere spisesteder. Henne Strand er beliggende tæt ved den naturskønne Blåbjerg Plantage og den genetablerede store Fiil sø – og her er der også en skønt beliggende golfbane. Det er et ferieparadis for naturelskere med masser af gode udflugtsmuligheder, og området indbyder til masser af gå-, cykel- og rideture.  

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:122 / 1.332
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, varmepumpe, åben terrasse, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...