Hyggeligt feriehus i Henneby med sauna og aflukket terrasse

3
icon
icon
icon

Stendyssevej 24, Henneby

- Sommerhusnr.: 41724
6 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

I Hennebys grønne og idylliske omgivelser, blandt høje træer og tætte buske, gemmer dette hyggelige sommerhus sig. Her vil I straks blive budt velkommen af den lyse og venlige indretning, og med egen sauna er I garanteret en ekstra afslappende ferie.

Ægte feriehygge med brændeovn og sauna

De hvidmalede trævægge, og brede loftbjælker gør indretningen ekstra venlig og charmerende, og træhuset emmer af ægte sommerhusferie med sin enkle og hyggelige indretning.

I det store opholdsrum, som både har køkken, spiseafdeling og stue kombineret i ét, finder I en stor hjørnesofa med god plads til hele familien, og her kan I slappe af og spille kort til langt ud på aftenen foran den knitrende brændeovn.

Et absolut highlight finder I på badeværelset, hvor I har adgang til jeres helt egen sauna. Her kan I tanke nye kræfter efter en lang og oplevelsesrig feriedag, og på de kolde vinterdage kan I hurtigt få varmen efter en gåtur i det frostklare landskab.

Stor og lækker afskærmet terrasse

Fra opholdsrummet kommer I ud på den store ugenerte terrasse, der er helt ideel til børnefamilierne og hundeejerne. Terrassen er afskærmet og hele vejen rundt om huset er sat et hegn op. Dermed har I de perfekte rammer til at nyde det gode vejr helt uforstyrret, mens I samtidig kan holde styr på børnene og hunden.

Både havemøbler og liggestole står også klar fra feriens start, og under den overdækkede del af terrassen kan I nyde en kold drink i skyggen eller tilberede et lækkert feriemåltid på grillen – ligegyldigt vind og vejr.

I dette sommerhus i Henneby bor I roligt og idyllisk et stykke uden for centrum, og på en kort køretur kommer I til hjertet af feriebyen Henne Strand, som har masser af fine butikker, gode restauranter og hyggelige caféer, hvor I kan købe en lækker softice på de varme solskinsdage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41724

D.
sagde , Tilst

Lille og meget hyggeligt sommerhus på en lukket grund.
Perfekt hvis du har hunden med.
Vi var meget tilfredse.

D.
sagde , Silkeborg

Alt var tilstede, der var rent og pænt.
Dejligt med indhegnet grund når det er tilladt at medbringe husdyr.

D.
sagde , Danmark

Rigtig skønt feriehus med dejlige terrasser, der ligger beskyttet for vinden.
Stue, køkken og badeværelse er helt perfekte. Soverummene er små.
Dejligt hus til ferien på alle tider af året.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2000 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...