Skønt træhus på en kæmpe skovgrund – god beliggenhed i Henneby

3.5
icon
icon
icon
icon

Hovgårdsvej 22, Henneby

- Sommerhusnr.: 41731
4 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus er rustikt og smukt møbleret med en flot beliggenhed på Hovgårdsvej 22 i Henneby. Sommerhuset ligger i et mindre sommerhusområde nær Henne Strand. Nogle gange har man ikke brug for meget, for at føle sig godt tilpas og ferieboligen her er helt perfekt, hvis I kan lide at bo i naturen og slappe af på den danske vestkyst.

Plads til den lille familie – op til 4 personer

Alt hvad du har brug for, findes på husets 64 kvadratmeter. En lys og dejlig møbleret opholds- og spisestue med åbent, integreret tekøkken med opvaskemaskine, et badeværelse med gulvvarme og to soveværelser, så der er plads til den lille familie.

Feriehuset er bygget af træ og udstråler en hyggelig og rustik atmosfære. Der er parkeringsplads til jeres bil på den store grund, men for at komme til huset, skal I gå langs en lille sti. Sommerhuset er derfor ikke velegnet til gangbesværede.

Ejendommen er delvist dækket af høje træer, så I bor midt i jeres egen lille skov. Her kvidrer fuglene og når vinden suser i trætoppene, er det dejligt at slappe af på den delvist overdækkede terrasse og lade jeres tanker løbe frit!

Stor træterrasse med udsigt i det grønne – brændeovn og moderne varmepumpe

På bagsiden af ​​feriehuset er den store sydvendte terrasse, hvor I kan fange forårets første solstråler og sidde under udhænget i læ. Havemøbler og gasgrill er tilgængelige, og især i sommermånederne har I her et perfekt sted at nyde aftensolen og den friske luft.

Hvis det bliver køligt, kan I trækker jer tilbage til den hyggelige stue, hvor I enten kan tænde ild i brændeovnen eller bare tænde den moderne varmepumpe, for at sikre den perfekte temperatur. Du behøver ikke at gå glip af din yndlingsserie her, for på Hovgårdsvej 22 er der både gratis WiFi og Chromecast tilgængelig.

Ikke langt fra sommerhuset fører en vandresti gennem sommerhusområdet, forbi en stor legeplads med gynger, vippe og fodboldmål – her kan børnene slå sig løs og få brændt noget krudt af. Det populære og altid velbesøgte feriested Henne Strand er kun et par minutter væk med bil eller cykel – her finder I masser af shoppingmuligheder og lækre is, og selvfølgelig et besøg på den smukke sandstrand – Vesterhavet er altid et besøg værd!

Det siger vores gæster om sommerhuset 41731

DK
D.
sagde , Danmark

Et ældre feriehus med charme. Det ville have været en hjælp for os, hvis der havde været brugsanvisning til diverse el artikler.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein idyllisch gelegenes altes Holzhaus … sehr zu empfehlen.
Wer vom Alltagsstress abschalten möchte ist mit der Lage dieses Hauses (mitten im Wald) bestens beraten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes gemütlichen Ferienhaus. Wer seine Ruhe haben möchte und einfach mal abschalten möchte, ist hier genau richtig. Die Terrasse lädt zum erholen ein, genauso wie der Kamin im Wohnzimmer. Durch den Wald ist man von den Nachbarn abgeschieden.
Das Ferienhaus war sehr gut eingerichtet, es hat an nichts gefehlt.
Ich würde jederzeit wiederkommen.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:64 / 3.915
Renoveret / Byggeår:2018 / 1971

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...