Lækkert og lyst sommerhus med sauna, spabad og flot beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Hennebysvej 42A, Henneby

- Sommerhusnr.: 41813

Dette lyse og flotte feriehus på Hennebysvej 42 A byder på alt, hvad familieferien har brug for. Her er plads til helt op til 8 personer, og ud over en lækker indretning med spabad og sauna får I også en helt fantastisk og idyllisk beliggenhed lige ved siden af en lille sø, som hører til grunden.

Hold pause fra hverdagen i dette lækre feriehus med sauna og spa

Leder I efter et det perfekte feriehjem til den næste familieferie, så er dette lyse og moderne hus det helt rigtige valg. Her er alt, hvad feriehjertet begærer, og mere til!

De lyse og moderne omgivelser byder på god plads til hele familien. Især i husets hjerte, den store opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, kommer I til at tilbringe mange gode ferietimer. Her kan I samles i sofahjørnet efter aftensmaden og tage et spil kort, mens brændeovnens flammer knitrer i baggrunden.

Som en perfekt afrunding på dagen, kan I tænde for saunaen eller spabadet og tanke nye kræfter til endnu en spændende feriedag i de smukkeste omgivelser.

Fantastisk beliggenhed i flot natur og med helt egen sø

Huset har en helt fantastisk beliggenhed på en 4.200 kvadratmeter stor grund med egen sø – her kan ikke fiskes, men udsigten er helt unik, og ved den lille picnikbænk kan I spise en lækker frokost i det gode vejr.

Ved søen finder I jeres eget bålsted, og på grunden er der både mulighed for at spille basketball, volleyball og badminton. Perfekt til børnefamilierne, og her vil de mindste feriegæster aldrig komme til at kede sig.

Mens børnene leger, kan I nyde solstrålerne fra husets liggestolene. Har I små børn med, kan I også roligt lade dem lege på terrassen selv, da denne kan lukkes af.

I dette skønne feriehus med en helt unik beliggenhed får I helt sikkert en helt uforglemmelig ferie!

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 4.200
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Blåbjerg Klitplantage
  • Filsø
  • Tirpitz (ca. 25 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 25 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 45 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...