Dejligt feriehus med sauna, spabad og flot beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Hennebysvej 42A, Henneby

- Sommerhusnr.: 41813
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte feriehus på Hennebysvej 42 A byder på alt, hvad familieferien har brug for. Her er plads til helt op til 8 personer, og ud over spabad og sauna får I også en helt fantastisk og idyllisk beliggenhed lige ved siden af en lille sø, som hører til grunden.

Hold pause fra hverdagen i dette lækre feriehus med sauna og spa

Leder I efter et det perfekte feriehjem til den næste familieferie, så er dette feriehus det helt rigtige valg. Her er alt, hvad feriehjertet begærer, og mere til!

Feriehusets omgivelser byder på god plads til hele familien. Især i husets hjerte, den store opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, kommer I til at tilbringe mange gode ferietimer. Her kan I samles i sofahjørnet efter aftensmaden og tage et spil kort, mens brændeovnens flammer knitrer i baggrunden.

Som en perfekt afrunding på dagen, kan I tænde for saunaen eller spabadet og tanke nye kræfter til endnu en spændende feriedag i de smukkeste omgivelser.

Fantastisk beliggenhed i flot natur og med helt egen sø

Huset har en helt fantastisk beliggenhed på en 4.200 kvadratmeter stor grund med egen sø – her kan ikke fiskes, men udsigten er helt unik, og ved den lille picnikbænk kan I spise en lækker frokost i det gode vejr.

Ved søen finder I jeres eget bålsted, og på grunden er der både mulighed for at spille basketball, volleyball og badminton. Perfekt til børnefamilierne, og her vil de mindste feriegæster aldrig komme til at kede sig.

Mens børnene leger, kan I nyde solstrålerne fra husets liggestolene. Har I små børn med, kan I også roligt lade dem lege på terrassen selv, da denne kan lukkes af.

I dette skønne feriehus med en helt unik beliggenhed får I helt sikkert en helt uforglemmelig ferie!

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41813

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauber, gute Betten, Küche gut ausgestattet, gute Sitzmöglichkeiten, ruhige Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut geeignet für bis zu acht Personen, großzügige Terrasse und Rasenfläche mit Möglichkeiten für sportliche Aktivitäten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großes gut ausgestattetes Ferienhaus mit einem tollem Grundstück. Welches viele Sitz und Liegemöglichkeiten rings um das Haus bietet. Es gibt die Möglichkeit viele Freizeitaktivitäten direkt auf dem Grundstück zu betreiben. Uns hat auch gefallen, das es sehr naturbelassen ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 4.200
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...